Hennep speelkaarten Bicycle


Met deze hennep speelkaarten Bicycle wint de high hand altijd! Probeer nu onze nieuwe Bicycle speelkaarten gemaakt van milieuvriendelijk hennepvezels.

Geen voorraad meer
 

Hennep speelkaarten Bicycle

We weten dat hennepvezels een milieuvriendelijke teelt zijn en gebruikt worden in de textiel, body producten en zelfs als biobrandstof. Hennepvezels zijn sterker dan katoen vezels en kunnen zelfs UV-stralen blokkeren, veel efficiënter dan andere weefsels. De hennep speelkaarten Bicycle kenmerken zich door de klassieke Air-Cushion afwerking van Bicycle en een verweerde jute look. Deze kartonnen poker size hennep speelkaarten met 2 standaard indexen hebben origineel kunstwerk op de achterkant van de speelkaarten, op de schoppen aas, de jokers en op het kaarten doosje. De hennep speelkaarten zijn gemaakt in de VS door The United States Playing Card Company op hoge kwaliteit karton met een premium afwerking.

Bicycle Hemp Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Hennep speelkaarten Bicycle
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.