Reuzenpanda speelkaarten Bicycle


Altijd al eens met reuzenpanda's willen spelen? Bestel dan nu deze panda speelkaarten van Bicycle, nu direct uit voorraad te koop in onze winkel!

Panda's zijn eerbiedig dieren in China en staan daar bekend als een symbool van vriendschap en vrede. Er leven nog ongeveer 1850 reuzenpanda's in het wild en wereldwijd nog eens 300 pandaberen in dierentuinen, dit maakt van reuzenpanda's een beschermd en bedreigde diersoort. Sinds kort tref je ook in Nederland een tweetal pandaberen aan, namelijk de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Geen voorraad meer
 

Reuzenpanda speelkaarten Bicycle

Dit Bicycle Pandamonium deck is helemaal voorzien van pandaberen. Dit bedreigde zwart-witte zoogdier is misschien wel het meest herkenbare instandhoudingssymbool ter wereld. Deze reuzenpanda speelkaarten Bicycle zijn voorzien van handgetekende speelkaarten met panda feiten op de advertentie kaart. Plus, elke panda speelkaart bevat een overeenkomstig aantal pandaberen. Deze kartonnen Bicycle Pandamonium speelkaarten zijn gemaakt in de VS en beschikken over de gepatenteerde Air-cushion® afwerking, zacht afgeschuinde randen en sandwichconstructie voor een betere spel beleving. Dit reuzenpanda kaartspel bevat 54 panda kaarten + 2 jokers voorzien van pandaberen.

Over Panda’s
Reuzenpanda's wonen in een paar bergketens in Centraal-China, in de Sichuan, Shaanxi en Gansu provincies in een breedbladig naaldbos met een dichte ondergrond voorzien van bamboe, op hoogten tussen de 1500 en 3000 meter. De reuzenpanda staat vermeld in de Red List van de internationale unie voor natuurbescherming (IUCN) als bedreigd bedreigde soorten. Er leven ongeveer 1850 panda's in het wild. Meer dan 300 panda's wonen in dierentuinen en fokcentra over de hele wereld, voornamelijk in China. Maar sinds kort vind je ook in een dierentuin in Nederland reuzenpanda's namelijk in Ouwehands Dierenpark in Rhenen daar vind je de pandaberen Wu Wen en Xing Ya. Het dieet van een wilde reuzenpanda's bestaat bijna uitsluitend uit bamboe. Reuzenpanda's staan tussen de 60 en 90 centimeter op de schouder (op alle vier de benen) en bereiken 1,20 en 1,80 meter lang. Een wilde panda besteedt veel van zijn dag aan het rusten, eten en op zoek zijn naar voedsel. Pandas zijn begeerde dieren in China die daar als symbool van vriendschap en vrede beschouwd worden.

Bicycle Pandamonium Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Reuzenpanda speelkaarten Bicycle
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.