Nieuw

Vakantielanden weetjes kwartet

Met het vakantielanden weetjes kwartet leer je van alles over de verschillende landen in de Europa: België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland, Spanje, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

Leuk kwartetspel voor zowel kinderen als volwassenen om thuis te spelen of om mee te nemen op vakantie. Verrijk je kennis met leuke weetjes over diverse Europese vakantiebestemmingen!

Op voorraad
Slechts 6 over
€ 5,99

Vakantielanden weetjes kwartet

Kwartetten is het leukste kaartspel voor de hele familie. Kinderen zijn dol op kwartetten! Op de kwartet speelkaarten staan de mooiste plaatjes en leukste weetjes over vakantie landen. Is de Eiffeltoren hoger dan de Toren van Pisa? Welk land wordt ook wel de “de laars” genoemd? Speel, onthoud, verzamel en win! De weetjes kwartetspellen van Identity Games: daar speel en leer je verder mee!

Aantal spelers: Geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Minimum leeftijd: Vanaf 6 jaar ouder.
Speelduur: 20 Minuten.

Inclusief: Spelregels en speeltips.

Kwartet speelkaarten: Met 38 extra grote kwartet kaarten van 8 cm x 12 cm. 

Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden, wegens kleine onderdelen; verstikkingsgevaar. Kleuren en inhoud kunnen afwijken van de afbeelding. Wij adviseren deze informatie te bewaren.

N.B. De selectie van het vakantielanden weetjes kwartet is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld door Identity Games. Ondanks de aan de samenstelling van de tekst en beelden bestede zorg kan noch de redactie van het spel, noch de uitgever aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige fout of onduidelijkheid die in deze uitgave zou kunnen voorkomen.

© 2017, Vakantielanden weetjes kwartet®
Identity Games International BV
Made in China

Meer informatie
Merk Identity Games
Index Kaarten Kwartet
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Geplastificeerde Kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vakantielanden weetjes kwartet

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.