Van A naar Bridge Cursusboek DEEL 2


Stap voor stap leren bridgen, het bridgeboek Van A naar Bridge is een geheel nieuwe leermethode waarbij toegankelijkheid en plezier in het spel vooropstaat.

Op voorraad
Slechts 2 over
€ 14,95

Van A naar Bridge Cursusboek DEEL 2

Bridge is een fascinerend kaartspel. Alleen al in Nederland zijn er honderdduizenden enthousiaste bridgers. Om goed te leren bridgen is echter een flinke inspanning nodig, want het spel heeft vele aspecten die het tegelijk ingewikkeld maar ook aantrekkelijk maken. Daarom is het volgen van een bridge cursus onontbeerlijk.
Van A naar Bridge is een geheel nieuwe leermethode waarbij toegankelijkheid en plezier in het spel vooropstaat. Bewust bieden de auteurs in dit bridge boek een beperkte hoeveelheid stof aan. Maar wat ze aanbieden, behandelen ze intensief en op een vernieuwende wijze. De aanpak is steeds gericht op begrijpen en toepassen, minder regeltjes leren en volgen. De cursist krijgt daarvoor een diep inzicht in de basis van bridge, dat nog versterkt wordt door de vele en gevarieerde bridge oefeningen.
Dit diepe inzicht biedt de cursist een stevige basis waardoor latere uitbreidingen gemakkelijker op te plakken zijn. Het leren zien van logische verbanden staat voorop en niet het aanleren van regeltjes.
Deel 1 behandelt intensief het spelen en eindigt met de eerste beginselen van het bieden. Deel 2 bouwt het gelegde fundament uit: de cursist leert een goed biedsysteem hanteren en verdiept zijn bridge kennis van het spelen. Bij het bridge cursusboek hoort een bridge oefenboek met afwisselende, op de praktijk gerichte bridge oefeningen.
Een solide basis, dan pas verder bridgen, dat is Van A naar Bridge!

Ed Hoogenkamp (1960) is ex-international, was captain van het Nederlands team en trainer van het damesteam. Hij geeft al meer dan 20 jaar bridgecursussen.
Peter van der Linden (1951) was leraar in het middelbaar onderwijs voor hij eindredacteur werd van Bridge, het maandblad van de Nederlandse Bridge Bond.
Met een bon voor een gratis exemplaar van de cd-rom Starters bridge van de Nederlandse Bridge Bond.

Meer informatie
Geschreven met Ed Hoogenkamp - Peter van der Linden
Taal Nederlands geschreven
Genre BRIDGE CURSUS
Moeilijkheidsgraad Voor iedereen
Aantal pagina's 128
Kaft Paperback
ISBN 978-90-4390-888-7
ISBN 13 9-789043-908887
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Van A naar Bridge Cursusboek DEEL 2
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.