Ventus Playing Cards


Ventus Playing Cards, denk outside the box.

Met de Ventus cardistry speelkaarten van Lotusinhand kun je verbluffende waaiers maken en deze cardistry playing cards zijn nu direct uit voorraad te koop in onze cardistry shop op Speelkaartenwinkel.nl.

Geen voorraad meer
€ 15,00

Ventus Playing Cards

De Ventus speelkaarten zijn een kaartspel dat speciaal is ontworpen voor flourishing en cardistry. De achterkant van deze Ventus playing cards is ontworpen om op een draaikolk te lijken die eruitziet alsof hij draait, zelfs wanneer de kaarten stil houdt. De manier waarop de randen in het achterkant ontwerp versmelten, creëert een illusie die zelfs de eenvoudigste bewegingen zal verbeteren. De semi-randloze achterkant en de gekleurde strepen op de voorkant van deze Ventus speelkaarten zijn ook ontworpen met nauwgezette details om een verscheidenheid aan prachtige fans te produceren. Als extraatje heeft Lotusinhand ook de schoppenaas en de advertentiekaarten speciaal voor spins ontworpen. Dit alles is verpakt in een elegante doosje met een matte afwerking, reliëf en zilverfolie.

Het Ventus cardistry kaartspel is in Taiwan gedrukt op de nieuwe, zachtere en dunnere luxury stock. Deze Ventus playing cards hebben ook de nieuwste afwerking van de speelkaartenfabriek in Taiwan, zodat dit Ventus deck langer meegaat voor fans en andere cardistry moves. Dit Ventus deck heeft 54 poker size cardistry kaarten gemaakt van karton inclusief 2 Lotusinhand advertentie speelkaarten.

Ventus Playing Cards
Distributed by Lotusinhand © 2018
Designed by Bailiang
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk Lotusinhand
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ventus Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.