Nieuw

Vermeer speelkaarten Piatnik

Rating:
100 % of 100

Vermeer speelkaarten Piatnik, playing cards van Johannes Vermeer en genrekunstenaars uit de Nederlandse Gouden Eeuw zoals Rembrandt van Rijn, Pieter de Hooch, Frans Hals en anderen.

Bestel deze kunst speelkaarten van deze Hollandse meester nu online bij Speelkaartenwinkel.nl, de nr.1 in playing cards!

Op voorraad
€ 5,75

Vermeer speelkaarten Piatnik

In de speelkaartenfabriek van Piatnik in Oostenrijk worden al sinds 1825 speelkaarten gemaakt van hoge kwaliteit. Zo ook deze Vermeer speelkaarten Piatnik, meesterwerken van Johannes Vermeer en genrekunst uit de Nederlandse Gouden Eeuw worden gevierd in dit unieke kaartspel voor verzamelaars.

Over Johannes Vermeer
Johannes Vermeer (1632 - 1675) was een Nederlands kunstschilder in de Gouden Eeuw. De schilderijen van Vermeer onderscheiden zich door een subtiel kleurgebruik en een ideale compositie. Wereldberoemde werken van de Hollandse meester Johannes Vermeer zijn o.a. Het straatje en het melkmeisje beide momenteel in het bezit van het Rijksmuseum in Amsterdam in Noord-Holland en Vermeer's meest beroemde schilderij het Meisje met de parel eigendom van het Mauritshuis in Den Haag in Nederland. Op de achterkant van de speelkaarten staat een afbeelding van het 'Meisje bij een raam' geschilderd in 1645 door Rembrandt van Rijn. Vandaag de dag kun je dit prachtige schilderij bewonderen in Dulwich Picture Gallery in Londen in het Verenigd Koninkrijk.

Deze Johannes Vermeer speelkaarten van Piatnik hebben 54 kartonnen playing cards in poker size met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en worden geleverd met 2 Jokers.

Vermeer Playing Cards Piatnik
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1596
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vermeer speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.