Vincent van Gogh kaarten Caféterras bij nacht


's Avonds een potje kaarten op het terras? Wat dacht je dan van dit dubbeldeck Vincent van Gogh speelkaarten Caféterras bij nacht.

2 x 55 kartonnen bridge speelkaarten van Piatnik afgeleverd in een schitterende goudkleurige cadeauverpakking!

Op voorraad
€ 13,99

Vincent van Gogh kaarten Caféterras bij nacht

Sinds 1824 worden er in de Oostenrijkse hoofdstad zeer goede speelkaarten gemaakt door Piatnik voor diverse kaartspellen. De kaarten van Piatnik staan wereldwijd bekend vanwege hun hoge kwaliteit. Deze kaarten set van Vincent van Gogh bevat 2 x 55 kartonnen bridge speelkaarten van Piatnik. Elk Van Gogh kaartspel heeft 55 speelkaarten met 4 indexen in de alle 4 de hoeken van de kaarten. De achterkanten van dit Vincent van Gogh dubbeldeck vormen samen het schilderij Caféterras bij nacht van Vincent van Gogh, geschilderd in 1888 in Arles in Frankrijk. Dit Van Gogh dubbeldeck wordt gelverd in goud kleurige speelkaarten doos gemaakt van karton. Op deze speelkaartendoos van de Piatnik staat de afbeelding van het meesterwerk Caféterras bij nacht van Vincent van Gogh.

Over Vincent van Gogh
De Nederlander Vincent van Gogh (1853-1890) was één van de grote kunstschilders van de 19de eeuw. Het geboortehuis van Vincent van Gogh staat in de Nederlandse gemeente Zundert, in de provincie Noord-Brabant. Vincent van Gogh staat bekend om zijn prachtige zelfportretten, landschappen en natuurlijk zijn stillevens.

Over het schilderij Caféterras bij nacht van Van Gogh
Het schilderij Caféterras bij nacht van Vincent van Gogh is een olieverfschilderij van 81 cm x 65,5 cm en werd door Van Gogh in 1889 in Arles in Frankrijk geschilderd. Dit is de de eerste keer dat Vincent van Gogh een sterrenhemel schilderd. Op zijn werk De sterrennacht tref je ook een prachtige sterrenhemel aan van Vincent van Gogh. Het schilderij Caféterras bij nacht kun je tegenwoordig vinden in Nederland in het Kröller-Müller Museum in Otterlo in Gelderland.

Overzicht van Nederlandse musea met Vincent van Gogh schilderijen
Nergens ter wereld kun je zoveel schilderijen bij elkaar zien van Van Gogh als in Nederland. Dé plek om de kunstwerken van Van Gogh te zien is het Van Gogh Museum in Amsterdam. In het Van Gogh Museum vind je namelijk de grootste collectie schilderijen, tekeningen en brieven van Vincent van Gogh. Het Van Gogh Museum is een echt aanrader voor Vincent van Gogh liefhebbers. In het Kröller-Müller Museum in het Nationaal Park De Hoge Veluwe in Otterlo vind je na het Van Gogh Museum in Amsterdam de grootste verzameling Vincent van Gogh werken ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen van Vincent van Gogh. Verder hebben aantal andere Nederlandse musea ook één of een meer kunstwerken van Vincent Van Gogh in haar bezit. Zo heeft het Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam drie schilderijen en een aantal tekeningen van Van Gogh. Ook zijn er kunstwerken te vinden van Vincent van Gogh in de collecties van het Rijksmuseum in Amsterdam, het Gemeentemuseum Den Haag, het Centraal Museum Utrecht, het Groninger Museum en in het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch.

Piatnik sinds 1824
Piatnik 2 x 55 speelkaarten

Vincent van Gogh Café at Night Playing Cards
Piatnik No. 237744
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Dubbel deck karton
EAN code 9001890237744
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vincent van Gogh kaarten Caféterras bij nacht
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.