Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Vincent van Gogh playing cards

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Vincent van Gogh playing cards, poker formaat speelkaarten gemaakt door Piatnik. Elke speelkaart heeft een ander schilderij van Vincent van Gogh en op de achterkant van deze speelkaarten vind je de slaapkamer van Vincent van Gogh in Arles.


Van Gogh’s schilderijen zijn dromerig, veelbewogen en briljant, van de levendige reeks zonnebloemen en bloeiende boomgaarden naar de broeiende zelfportretten, de lichte sterrennachten en tot slot de bleke tarwevelden. Dit verzamelpakket van Vincent van Gogh viert een genie die zijn gedachten voor zijn kunst heeft opgeofferd.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,99
€ 4,99

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 19,99

  1.    Huidig productVincent van Gogh playing cards
  2.    Van Gogh Playing Cards Cartamundi

Productbeschrijving

Details

Vincent van Gogh playing cards

Sinds 1824 worden in Wenen in Oostenrijk in de speelkaartenfabriek van Piatnik al speelkaarten gemaakt van hoge kwaliteit. De Vincent van Gogh playing cards zijn gemaakt van karton in poker formaat en voorzien van 2 standaard indexen. Deze collectors speelkaarten van Vincent van Gogh zijn voorzien van 54 unieke schilderijen van de geniale kunstenaar Vincent van Gogh. Op elke speelkaart vind je een andere schilderij van Vincent van Gogh en op de achterkanten van deze playing cards staat de slaapkamer te Arles uit 1888. In onze online winkel is zijn deze Vincent van Gogh playing cards te koop wordt geleverd in een kartonnen speelkaarten doosje.

Over Vincent van Gogh
De Nederlander Vincent van Gogh (1853-1890) was één van de grote kunstschilders van de 19de eeuw. Van Gogh werd geboren in de gemeente Zundert in Noord-Brabant. Vincent van Gogh staat bekend om zijn schitterende stillevens, landschappen en zijn zelfportretten.

Over de drie schilderijen De Slaapkamer in Arles
Slaapkamer in Arles is de titel van elk van drie vrijwel identieke schilderijen van Vincent van Gogh. Van Gogh schilderde deze drie schilderijen in 1888 in Arles in Frankrijk. Het schilderij Vincent’s slaapkamer in Arles is één van de bekendste werken van Vincent van Gogh. Er zijn drie verschillende versie van dit schilderij die in drie verschillende musea hangen namelijk: in het Van Gogh museum in Amsterdam in Nederland, in het Musée d'Orsay in Parijs in Frankrijk en in het Art Institute of Chicago in Chicago in de Verenigde Staten van Amerika.

Vincent van Gogh Playing Cards
Piatnik sinds 1824
Piatnik No. 1649
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Extra informatie

Extra informatie

Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Vincent van Gogh playing cards

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: