Vincent van Gogh playing cards


Vincent van Gogh playing cards, poker formaat speelkaarten gemaakt door Piatnik. Elke speelkaart heeft een ander schilderij van Vincent van Gogh en op de achterkant van deze speelkaarten vind je de slaapkamer van Vincent van Gogh in Arles in Frankrijk.

Van Gogh’s schilderijen zijn dromerig, veelbewogen en briljant, van de levendige reeks zonnebloemen en bloeiende boomgaarden naar de broeiende zelfportretten, de lichte sterrennachten en tot slot de bleke tarwevelden. Dit verzamelpakket van Vincent van Gogh viert een genie die zijn gedachten voor zijn kunst heeft opgeofferd.

Op voorraad
€ 6,85

Vincent van Gogh playing cards

Sinds 1824 worden in Wenen in Oostenrijk in de speelkaartenfabriek van Piatnik al speelkaarten gemaakt van hoge kwaliteit. De Vincent van Gogh playing cards zijn gemaakt van karton in poker formaat en voorzien van 2 standaard indexen. Deze collectors speelkaarten van Vincent van Gogh zijn voorzien van 54 unieke schilderijen van de geniale kunstenaar Vincent van Gogh. Op elke speelkaart vind je een andere schilderij van Vincent van Gogh en op de achterkanten van deze playing cards staat de slaapkamer te Arles in Frankrijk uit 1888. In onze online speelkaarten winkel zijn deze Vincent van Gogh playing cards direct uit voorraad te koop en worden geleverd in een kartonnen speelkaarten doosje.

Over Vincent van Gogh
De Nederlander Vincent van Gogh (1853-1890) was één van de grote kunstschilders van de 19de eeuw. Van Gogh werd geboren in de gemeente Zundert in Noord-Brabant. Vincent van Gogh staat bekend om zijn schitterende stillevens, landschappen en zijn zelfportretten.

Over de drie schilderijen De Slaapkamer in Arles
Slaapkamer in Arles is de titel van elk van drie vrijwel identieke schilderijen van Vincent van Gogh. Van Gogh schilderde deze drie schilderijen in 1888 in Arles in Frankrijk. Het schilderij Vincent’s slaapkamer in Arles is één van de bekendste werken van Vincent van Gogh. Er zijn drie verschillende versie van dit schilderij die in drie verschillende musea hangen namelijk: in het Van Gogh museum in Amsterdam in Nederland, in het Musée d'Orsay in Parijs in Frankrijk en in het Art Institute of Chicago in Chicago in de Verenigde Staten van Amerika.

Vincent van Gogh Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1649
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890164910
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vincent van Gogh playing cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.