Vintage Plaid Deck California Blue


Nu bij speelkaarten winkel te koop deze luxe speelkaarten van The D&D Playing Card Company uit Los Angeles, het Plaid No2 Vintage Plaid Deck California Blue. Deze Vintage Plaid speelkaarten van Dan and Dave zijn fijne speelkaarten voor heren.

Geen voorraad meer
 

Vintage Plaid Deck California Blue

Dit Vintage Plaid Deck California Blue van Dan en Dave mag niet ontbreken in de speelkaartencollectie van een man. De Vintage Plaid speelkaarten van Dan and Dave Buck worden vereerd vanwege hun kwaliteit en tijdloze esthetiek. Sinds deze Vintage Plaid playing cards jaren geleden uitverkocht zijn, zijn ze zeer gewild geworden. Geïnspireerd door de kampeertochten die Dan en Dave als kinderen maakte, is elk Vintage Plaid Deck een eerbetoon aan het buitenleven. Terwijl het originele Vintage Plaids Deck een bijzonder plaats in ons hart inneemt, is dit nieuwe bijgewerkte ontwerp van de Vintage Plaids kaarten erg speciaal. Elk Vintage Plaids Deck California Blue heeft een gloednieuwe, in reliëf gemaakte speelkaartendoosje met gouden belettering en binnenin het design van de achterkant van de speelkaarten gedrukt. Niet alleen is het kaartendoosje opnieuw gemaakt, D.D.P.C.C. is een stap verder gegaan en er is een nieuwe Ace of Spades ontworpen en twee jokers gecreëerd.

Deze 56 kartonnen pokerformaat kaarten van Dan en Dave zijn precies afgedrukt door UPSCC op Dan and Dave’s trademark thin stock en voorzien een eersteklas afwerking voor superieure handeling.

Vintage Plaid Playing Cards
The D&D Playing Card Company
© 2017, Dan and Dave Industries
The United States Playing Card Company
Made in the U.S.A.

Meer informatie
Merk Dan and Dave
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vintage Plaid Deck California Blue
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.