Vintage Plaid Playing Cards Arizona Red


Bestel deze Dan en Dave speelkaarten, de Plaid No1 Vintage Plaid Playing Cards Arizona Red, nu via het internet bij speelkaarten winkel.

Geen voorraad meer
 

Vintage Plaid Playing Cards Arizona Red

Deze Vintage Plaids Playing Cards Arizona Red van Dan & Dave zijn een musthave geworden in de collectie van elke speelkaarten verzameling en zijn zeer gewilde speelkaarten omdat ze jaren geleden uitverkocht waren. Geïnspireerd door de kampeertochten van Dan and Dave Buck als kinderen, is elk kaartspel een eerbetoon aan het buitenleven. Terwijl de originele Vintage Plaids een speciale plaats in ons hart innemen, is dit nieuwe bijgewerkte ontwerp van de Vintage Plaids speelkaarten erg bijzonder. Elk Vintage Plaids kaartspel van Dan en Dave heeft een gloednieuwe, in reliëf gemaakte doosje met gouden belettering met daarnaast binnenin het design van de achterkant van de speelkaarten. Niet alleen is het speelkaartendoosje opnieuw gemaakt, Dan and Dave zijn een stap verder gegaan en er is een nieuwe schoppenaas gemaakt en twee jokers gecreëerd. Als dit niet genoeg was, is er een nieuw lettertype gebruikt dat een extra element van elegantie toevoegt aan dit zeer verfijnde kaartspel van Dan and Dave Industries.

Deze 56 poker size speelkaarten van Dan and Dave zijn meesterlijk afgedrukt door de United States Playing Cards Company op Dan and Dave’s trademark dunne karton en voorzien een eersteklas afwerking voor superieure handeling.

Vintage Plaid Playing Cards
The D&D Playing Card Company
© 2017, Dan and Dave Industries
The United States Playing Card Company
Made in the U.S.A.

Meer informatie
Merk Dan and Dave
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vintage Plaid Playing Cards Arizona Red
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.