Waterbestendige kaarten Finding Dory Memo en Zwarte Pieten spel


2 in 1 kaartspel. Laten we hopen dat je geheugen beter is dan dat van Dory's! Ontdek het zelf met het Memospel of het Zwarte Pieten spel of met één van de vier waterproof puzzels van Finding Dory!

Speel in het water met deze waterbestendige kaarten van Disney Pixar Finding Dory.

Op voorraad
Slechts 6 over
€ 10,95

Waterbestendige kaarten Finding Dory Memo en Zwarte Pieten spel

Alle Finding Dory speelkaarten zijn gemaakt van plastic pvc waardoor deze speelkaarten 100% waterbestendig zijn. Dus neem al je vriendjes uit de onderwaterwereld van Disney Pixar Finding Dory nu ook mee in bad, het zwembad of naar het strand.

De Disney Pixar Finding Dory kaarten bevatten 32 +1 memo speelkaarten 18 puzzel speelkaarten, alle Finding Dory speelkaartjes zijn 63 mm x 63 mm groot.

Alle kaarten in deze verpakking zijn waterbestendig en kunnen gebruikt worden in bad of op het strand. In bad kan je de kaarten naar keuze laten drijven of laten zinken. De natte kaarten blijven ook plakken op de rand van het bad of op de badkamertegels. Nadat je de kaarten in water gebruikt hebt, kan je ze het best afdrogen met een (hand)doek voordat je ze opnieuw opbergt in de verpakking.

Spelregels - Memospel
Doel van het spel is zo veel mogelijk paren (paar = 2 identieke kaarten) te verzamelen. De kaarten worden geschud en omgekeerd op tafel gelegd. Een speler naar keuze begint. Dan speelt iedere speler om beurt in wijzerzin. Wanneer het zijn beurt is, draait iedere speler 2 kaarten zijn, neemt hij ze en speelt verder door er twee andere om te draaien. Als het 2 verschillende kaarten zijn, draait hij ze opnieuw om (en laat ze op hun plaats liggen) en is het de beurt aan de volgende speler. Zo gaat men verder tot alle kaarten op tafel omgedraaid zijn. Diegene die de meeste paren heeft verzameld, is de winnaar.

Spelregels - Zwarte Pieten Spel
Doel van het spel is de “Zwarte Piet” niet in handen te hebben op het einde van het spel. Iemand schudt en deelt de kaarten. Het heeft geen belang of een speler een kaart minder of meer heeft dan de anderen. Iedereen houdt zijn kaarten in een waaier zodat de andere spelers enkel de achterzijde kunnen zien. Elke speler legt alle kaarten waarvan hij een paar van heeft in het midden van de tafel. De speler links van de beker begint en toont de achterkant van zijn kaarten aan de speler links van hem, Deze kiest één kaart uit en als hij met deze kaart een paar kan wormen mag hij deze in het midden van de tafel leggen. Als deze kaart geen paar vormt met één van zijn kaarten, moet hij ze in zijn waardeer steken. Daarna toont hij zijn kaarten aan zijn linkerbuur. Zo gaat het Zwarte Pieten spel verder in wijzerzin. Spelers die al hun kaarten kunnen afleggen, zijn “gered” en mogen stoppen met spelen. De speler die aan het einde van het spel de “Zwarte Piet” in zijn handen heeft, is de verliezer.

Puzzelspel
Maak de bijgevoegde puzzels onder ware in je bad of plak ze op de rand van de badkuip op op de badkamertegels.

Cartamundi sinds 1765
© Disney / Pixar
Gemaakt in België

Meer informatie
Merk Disney
Aantal kaarten 50 kaarten
Aantal Jokers Geen Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Kwartet
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Waterbestendige kaarten Finding Dory Memo en Zwarte Pieten spel
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.