Nieuw

Waterdichte transparante speelkaarten HOYLE


HOYLE waterbestendige speelkaarten, zijn handige kaarten om mee te nemen op vakantie en de perfecte speelkaarten voor kinderen.

De HOYLE waterproof playing cards zijn transparante speelkaarten die 100% waterbestendig zijn. Speel buitenshuis een potje kaarten zonder zorgen!

Koop je waterdichte transparante speelkaarten van HOYLE vandaag online bij speelkaartenwinkel.

Op voorraad
€ 7,99

Waterdichte transparante speelkaarten HOYLE

Breng je kaartspelletjes naar buiten! Waterdicht en wasbaar, maar toch gemakkelijk te schudden en te delen! Deze doorzichtige plastic speelkaarten zijn ideaal voor kamperen, picknicken, het zwembad, het strand of zelfs kinderen die boterhammen met pindakaas of jam eten! HOYLE heeft het perfecte kaartspel ontwikkeld om vrijwel overal te kunnen spelen, wat met gewone kartonnen speelkaarten onmogelijk zou zijn. De doorzichtige plastic speelkaarten zijn een vertrouwd, standaard 54 poker formaat speelkaarten deck inclusief 2 Jokers en zijn gemakkelijk te schudden en te delen, zelfs als ze nat zijn!

Transparante speelkaarten? Het klinkt alsof het zien van de kaarthand van een andere speler eenvoudig moet zijn, toch? Maar deze HOYLE speelkaarten zijn slim ontworpen, dus het nummer en afbeelding van elke kaart bevinden zich in ondoorzichtige gebieden aan de randen en in het midden. De lettertypen en kaartsymbolen zijn groot en gemakkelijk te lezen.

- Een unieke duurzame afwerking is bestand tegen krassen en slijtage.
- Kunnen tegen water, zand, modder, barbecuesaus, slasaus, noem maar op.
- Veeg ze gewoon schoon en ze zijn klaar om mee te spelen.
- Het deck bevat een stevige, transparante doosje om mee op reis te nemen. Neem je kaartspel mee op vakantie!

LET OP!: Gebruik deze waterdichte speelkaarten HOYLE niet bij extreme temperaturen, hete zon of warme speelgebieden kunnen het best vermeden worden. Deze Hoyle kaarten zijn niet geschikt voor gebruik in: bubbelbaden, jacuzzi's, sauna’s of spa's.

HOYLE Waterproof Clear Playing Cards
© 2019 The United States Playing Card Company
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk Hoyle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Transparant
Materiaal Kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking Kaarten Plastic box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Waterdichte transparante speelkaarten HOYLE
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.