Wijn speelkaarten Piatnik


Veel van wat je op deze wijn speelkaarten ziet, heeft te maken met de verkoop van wijn en likeuren, aperitieven en diverse andere dranken op basis van druiven. Schitterende verzamelaars kaarten met prachtige schilderijen, posters en decoratieve kunst over wijnen.

Een origineel speelkaarten cadeau voor wijnliefhebbers en francofielen die van een kaartspel houden.

Op voorraad
€ 6,85

Wijn speelkaarten Piatnik

Piatnik maakt al sinds 1824 goede speelkaarten in de kaartenfabriek in de hoofdstad Wenen in Oostenrijk. Deze wijn speelkaarten zijn een ode aan de wijnen voorzien van prachtige schilderijen, posters en decoratieve kunst die de druif heeft geïnspireerd. Een prachtig kaartspel om iedereen mee te verrassen die wordt verleid door het bruisen van champagne, door de elegantie van een klassiek wijnlabel en kan genieten van dat geluksmoment van wanneer de kurk knalt en de wijn, het aperitief of de likeur in het glas borrelt.

Het wijn speelkaarten Piatnik deck heeft 55 kartonnen poker formaat kaarten met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en wordt geleverd inclusief 2 jokers.

The Joy of Wine Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1131
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890113116
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Wijn speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.