Woodlands Playing Cards


De Woodlands playing cards van Penguin Magic en designer Qiudi Zhang zijn geprint door The Expert Playing Card Company in Taipei in Taiwan.

Deze Woodlands speelkaarten hebben een beperkte oplage van de eerste editie van slechts 3000 decks.

Geen voorraad meer
 

Woodlands Playing Cards

Van Penguin Magic en ontwerper Qiudi Zhang, de Woodlands playing cards. Dit Woodlands deck is een 100% aangepast deck dat perfect het gevoel van een wandeling door het bos weergeeft. De achterkant van deze speelkaarten zijn voorzien van een diep groene kleur met een uil thema als ontwerp. 54 kartonnen poker size speelkaarten met twee verschillende aangepaste jokers, standaard faces en een schoppen aas in de vorm van een boom. Het gehele kaartspel heeft een natuurlijke, aardse achtergrond en textuur met volle tint. Dit geweldige Woodlands deck zit verpakt in een mooie, zijdelings openende kaartdoosje voorzien van een boomtak ontwerp. Er zijn slechts 3000 eerste editie Woodlands kaartspellen gedrukt door The Expert Playing Card Company!

Woodlands Playing Cards
© 2016 Penguin Magic, Inc
Designed by Qiudi Zhang
Printed by EPCC
Made in Taipei, Taiwan

Meer informatie
Merk Expert Playing Card Company
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Woodlands Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.