World Poker Tour gouden editie speelkaarten rood Fournier


De World Poker Tour is een unieke televisieshow gebaseerd op een reeks van internationale poker toernooien wereldwijd. Deze Fournier speelkaarten van de WPT zijn gemaakt van 100% plastic.

Geen voorraad meer
 

World Poker Tour gouden editie speelkaarten rood Fournier

De WPT is de meest vooraanstaande poker sport, entertainment en gaming league, waar dagelijks poker fans voor leven, leren en om spelen. De World Poker Tour is een serie internationale poker toernooien met hoge buy-ins en prijzenpotten. Sinds 2002 heeft de World Poker Tour voor een wereldwijde poker boom gezorgd. Door de innovatieve camera opstelling is het net of je als kijker zelf aan de televisie tafel zit. RTL zend regelmatig live poker toernooien van de World Poker Tour uit op televisie. De World Poker Tour is een unieke televisie show gebaseerd op een reeks van hoge inzet poker toernooien. Fournier is de officiële leverancier van de meest prestigieuze poker toernooien wereldwijd, de World Poker Tour.

Deze World Poker Tour Gold Edition van Fournier zijn 100% plastic poker speelkaarten met een jumbo index in twee hoeken van de speelkaart. Dit WPT deck wordt geleverd in een goudkleurig kartonnen speelkaarten doosje met 55 poker playing cards van Fournier inclusief een handige Fournier card ranking kaart met de 10 pokerhanden. Deze WPT kaarten worden geproduceerd en gedistribueerd door Naipes Heraclio Fournier uit Spanje.

World Poker Tour

2818 100% plastic
Fournier Made in Spain
©2016 WPT Enterprises, inc. All rights reserved.
WPT, World Poker Tour, and Card Design are trademarks of WPT Enterprises, inc.

Meer informatie
Merk Fournier
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:World Poker Tour gouden editie speelkaarten rood Fournier
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.