WPT speelkaarten

World Poker Tour

De WPT is een serie van internationale pokertoernooien voornamelijk in de Verenigde Staten van Amerika met een zeer hoge buy-in en doorgaans het merendeel Amerikaanse professionele pokerspeler. De gezichten en commentatoren van de WPT show zijn al jaar en dag Tony Dunst, Lynn Gilmartin, Matt Savage, Vince Van Patten en Phil Hellmuth. Bekende WPT kampioenen zijn o.a. Doyle Brunson, Gus Hansen, Daniel Negreanu en Marvin Rettenmaier.

Bekijken als Raster Lijst

6 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Speel gratis online poker op ClubWPT.com

Speel thuis online poker met de World Poker Tour familie op Club WPT, de officiële pokersite van de World Poker Tour. Speel gratis online poker en geniet uren van entertainment, spanning en fun op de site van ClubWPT - mogelijk gemaakt door de World Poker Tour®. Verlies gegarandeerd nooit één dubbeltje met online pokeren. Kom bij de WPT club en speel gratis poker en win iedere maand een deel van de $100.000 in contanten of één van de andere geld prijzen.

World Poker Tour Speelkaarten

We hebben kartonnen en 100% plastic poker speelkaarten van de World Poker Tour te koop in onze WPT shop. Winkel lekker rond en bekijk alle World Poker Tour accessoires en alle WPT speelkaarten van diverse merken zoals: Bicycle, Fournier en KEM.