WSOP speelkaarten

World Series of Poker

De WSOP is het grootste poker event ter wereld dat jaarlijks in Las Vegas in Nevada in de Verenigde Staten van Amerika gehouden wordt. De World Series of Poker zijn het best te vergelijken met het kampioenen en miljoenenbal in voetbal van UEFA, de Champions League voetbal. Met legendarische pokersterren, miljonairs, biljonairs en wereldkampioenen pokeren zoals: Johnny Chan, Stu Ungar, Doyle Brunson, Dan Harrington, Phil Hellmuth, Daniel Negreanu en Chris Moneymaker.

Bekijken als Raster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
per pagina

De WSOP is het meest vertrouwde merk in de pokerwereld. Al meer dan veertig jaar, heeft de World Series of Poker de meest vertrouwde naam in het pokeren wereldwijd.

Speel Online Poker op de site van de World Series of Poker

Op de online poker site WSOP.com kan iedereen pokeren en kan iedereen winnen. Dagelijks worden dromen gedeeld aan de online pokertafels op de pokersite van de WSOP. En het maakt niet uit wie je bent, er is altijd een stoel vrij aan één van de vele online poker tafels. Op WSOP.com de officiële pokersite van de World Series of Poker, kun je comfortabel vanuit je eigen huis of locatie naar keuze heerlijk online poker spelen. Caesars verwelkomt alle spelers die de wettelijke casino leeftijd hebben op hun poker website. WSOP.com is eigendom van Caesars Interactive Entertainment, Inc. Weet wanneer je moet stoppen voordat je in de probleem komt met pokeren!

World Series of Poker speelkaarten

Speel poker met de World Series of Poker speelkaarten, bij speelkaarten winkel zijn de officiële WSOP accessoires en speelkaarten online te koop. Speel poker spelletjes net zoals de professionals in Las Vegas in Nevada, Amerika. We verkopen op speelkaartenwinkel zowel kartonnen als 100% plastic pokerkaarten van de WSOP en van diverse speelkaarten merken zoals o.a.: COPAG, Bicycle, Fournier en Modiano.