Betalen bij speelkaartenwinkel.nl

Bij speelkaartenwinkel.nl kun je op verschillende manieren betalen, voor online betalingen werken wij samen met de service payment provider MultiSafepay voor de veilige afhandeling van je online betalingen, meer informatie vind je op MultiSafepay.

In samenwerking met MultiSafepay biedt speelkaartenwinkel.nl de volgende betaalmethoden aan: iDEAL, Overboeking, Bancontact, CreditCards en PayPal.

iDEAL
Met iDEAL kunnen Nederlandse rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Heb je toegang tot internetbankieren bij: ABN Amro Bank, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot dan kun je direct gebruik maken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet, meer informatie vind je op iDEAL.nl.

Overboeking
Overboeking op de bankrekening van Multisafepay ten behoeve van speelkaartenwinkel.nl.

Bancontact
Met Bancontac kunnen Belgische rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk aankopen bij speelkaartenwinkel.nl afrekenen. Belgische klanten die bankieren bij de volgende banken: FINTRO, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank kunnen gebruik maken van Bancontact. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. In principe wordt de betaling nog dezelfde werkdag verwerkt. Betalen met Bancontac is heel eenvoudig en snel, meer informatie vind je op de website https://www.bancontact.com.

Creditcard betalingen via MultiSafepay bij speelkaartenwinkel.nl
Wil je bij speelkaartenwinkel.nl een online betaling doen met een creditcard dat kan met één van de volgende creditcards: American Express, Maestro, MasterCard of Visa. Je dient dan heel eenvoudig een MultiSafepay account aan te maken als je een transactie wilt doen met Visa of MasterCard, dit gaat geheel automatisch als je jouw bestelling bij speelkaartenwinkel.nl gaat afronden. speelkaartenwinkel.nl biedt CreditCard betalingen aan met American Express, Visa, Maestro en MasterCard.

Betalen met een Wallet bij speelkaartenwinkel.nl
In onze speelkaarten winkel kun je met drie E-Wallets betalen, namelijk met de wallet van Apple, de digitale wallet van Google en de E-Wallet van PayPal. Apple Pay is de digitale wallet van Apple. Als betaalmethode is Apple Pay geschikt voor alle klanten met een Apple device. Google Pay is een veilige, eenvoudige en handige manier om geld te betalen en te beheren. PayPal is wereldwijd één van de meest populaire betaalmethoden en betalen met PayPal is gratis in onze playing card shop. Met PayPal bepaal je zelf hoe je betaalt. Kies hoe je wilt betalen: met een creditcard, jouw bankrekening of van jouw PayPal saldo. Doe aankopen zonder jouw creditcardnummer of financiële gegevens door te geven aan speelkaartenwinkel.nl. PayPal de veiligere, gemakkelijkere manier om online te betalen.

Vooruit betalen via je eigen bank
Je maakt het totaalbedrag van de bestelling over onder vermelding van jouw bestelnummer op ons bank rekeningnummer.

Bankgegevens  
Bankrekening: ING
Ten name van: Poker Media B.V.
IBAN nummer: NL97 INGB 0009 4336 58
BIC code: INGBNL2A
   

Afhalen
Als je ervoor kiest om je bestelling bij www.speelkaartenwinkel.nl zelf af te komen halen, dan betaal je geen porto en verzendkosten. Je betaalt pas voor jouw order als de bestelling door je afgehaald wordt op ons magazijn in Waalre, of je kiest ervoor om jouw bestelling met MultiSafepay af te rekenen. Wij nemen per telefoon of per email contact met je op wanneer de order voor je klaar staat. Vervolgens maken wij een afspraak wanneer je de order op wilt komen halen.

Voor een bezoek bij speelkaartenwinkel.nl dien je altijd vooraf telefonisch op 040 230 1256, per WhatsApp 06 38 14 53 14 of per email een afspraak te maken. De order kan uitsluitend met MultiSafepay of contant worden afgerekend, let op geen pin betaling mogelijk. Ons afhaalpunt in Waalre heeft GEEN showroom en/of winkel.

Bewaren