Tally-Ho speelkaarten

Tally-Ho, dit beroemde merk werd in 1885 geïntroduceerd en is nog steeds te koop op internet bij speelkaartenwinkel.nl. Dit beroemde merk Tally-Ho werd uitgegeven door Andrew Dougherty in 1885, hetzelfde jaar dat het Bicycle 808 merk werd geïntroduceerd door USPCC.

Bekijken als Raster Lijst

15 Items

Aflopend sorteren
per pagina

De uitdrukking "tally-ho" is grotendeels een Britse uitdrukking, afkomstig uit de vossenjacht, het werd geroepen als een jager een vos heeft gezien.

Tally-Ho Playing Cards

Een hoogwaardige, linoide afwerking maakt deze Tally-Ho No. 9 playing cards tot de beste speelkaarten keuze onder fervente kaartspelers, flourishers en card magicians. Een linoide afwerking voegt een extra laag toe aan de Tally-Ho Poker No. 9 playing cards om te voorkomen dat despeelkaarten kleverig worden. De Tally-Ho Circle Back en Tally-Ho Fan Back speelkaarten ontwerpen stralen elegantie, kwaliteit en verfijning uit. De Tally-Ho speelkaarten zijn te koop in despeelkaarten winkel in standaard rode of blauwe kleuren, net als bij het speelkaarten merk Bicycle. In 1907 heeft de United States Playing Card Company het merk Tally-Ho gekocht. Tegenwoordig is de Cartamundi Groep uit Turnhout in België eigenaar van dit iconische merk playing cards.