Retourneren bij speelkaartenwinkel.nl

Bij speelkaartenwinkel.nl kun je een artikel binnen 14 dagen retourneren of ruilen.
Wanneer de bestelde speelkaarten of kaarten artikelen niet aan jouw verwachtingen voldoen of je hebt bijvoorbeeld een verkeerd product besteld, dan kun je gebruik maken van de zichttermijn van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het speelkaarten artikel gefrankeerd te retourneren of te ruilen. De 14 dagen gaan in op de dag na ontvangst van het product van speelkaartenwinkel.nl.

De zichttermijn geldt echter niet voor alle producten en diensten die je in onze webwinkel op www.speelkaartenwinkel.nl kunt kopen. De uitzonderingen zijn speciaal voor jouw geassembleerde artikelen, design services of speciaal voor jou bestelde speelkaarten, kaartspellen of kaarten producten. Het kaart product kan alleen gefrankeerd geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking (bij verzegelde artikelen met een niet verbroken zegel) retour gestuurd wordt aan speelkaartenwinkel.nl. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Om duidelijkheid te verschaffen aan de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl dien je de zending te vergezellen van een kopie factuur, jouw IBAN rekeningnummer en graag de reden van retour. Voldoet jouw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag van de geretourneerde producten, binnen 14 dagen retour op jouw bankrekening.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice via het contact formulier, op telefoonnummer 040 230 1256, via WhatsApp 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl en wij garanderen je een snelle reactie.

Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.