Historisch

Sinds 2002 zijn wij al actief in de speelkaartenindustrie en in de loop der tijd hebben we in onze online speelkaartenshop een groot aanbod aan historische speelkaarten gekregen welke wij nu gebundeld hebben op één thema pagina met historische speelkaarten. Tegenwoordig hebben we in onze playing card shop een uitgebreide collectie met nieuwe decks met historische thema speelkaarten.

Bekijken als Raster Lijst

Items 1-24 van 125

Aflopend sorteren
per pagina

Historische speelkaarten

We hebben in ons assortiment speelkaarten van diverse merken, kunstenaars en playing cards met betrekking op de wereldgeschiedenis. Zo maken vooral de speelkaartenfabrieken van Bicycle in de USA en Piatnik in Oostenrijk al jaren prachtige historische speelkaarten over tal van onderwerpen. De historische speelkaarten die wij via internet te koop aanbieden zijn gewilde verzamelobjecten onder speelkaartenverzamelaars van zowel typisch Nederlandse speelkaarten als van internationale playing cards. De historische speelkaarten die je vandaag de dag online te koop vind zijn vaak nieuwe speelkaarten die op antieke speelkaarten gebaseerde zijn over diverse onderwerpen zoals: atleten, auto's, Koninkrijken, landen, oorlogen, presidenten, staatshoofden, vliegtuigen en andere zaken.

Shop de grootste online collectie met nieuwe historische speelkaarten op Speelkaartenwinkel.nl! Bekijk hieronder onze collectie met historische speelkaarten die te maken hebben met historische gebeurtenissen en personen uit het verleden.