Pokeren

Pokeren is een verzamelnaam van diverse poker kaartspellen die kansberekening, strategie, psychologie en skills combineren. Poker wordt tegenwoordig in Nederland en België gespeeld in casino’s, in bars en cafés, in speciale poker rooms en clubs, op internet of gewoon thuis met familie en vrienden. De meest gespeelde varianten van het pokerspel zijn vandaag de dag: Texas Hold'em pokeren, Omaha en Stud poker. Poker is misschien wel één van de meest populaire kaartspellen in de Benelux.

Bekijken als Raster Lijst

Items 1-24 van 439

Aflopend sorteren
per pagina

Pokeren is sinds het begin van de 20ste eeuw wereldwijd erg populair geworden, zo ook in Nederland en België met zowel live poker events als het online pokeren op het internet. Tegenwoordig zijn er tal van amateur pokeraars en professionele pokerspelers die tijdens grote internationale pokertoernooien miljoenen Euro’s en Dollars aan prijzengeld mogen verdelen. De bekendste en meest prestigieuze poker toernooien zijn: de World Series of Poker, de World Poker Tour en de European Poker Tour van online pokerroom PokerStars.

Pokerwinkel.nl betrouwbaar sinds 2005 de nr. 1 winkel van Nederland en België, hier vind je echt alles op het gebied van pokeren.

Plastic speelkaarten om mee te pokeren

Als je een potje wilt pokeren, speel dan altijd met de beste 100% plastic speelkaarten. Deze plastic poker kaarten zijn te koop bij Speelkaartenwinkel.nl van diverse merken zoals: Bicycle, Cartamundi, COPAG, Fournier, KEM en Modiano.