NOC Playing Cards

Sinds 2012 hebben eenvoud en elegantie de NOC speelkaarten series gedefinieerd. Vet, eenvoudig en elegant! Of je nu van pokeren houdt, kaarttrucs, cardistry of speelkaarten verzamelt, de NOC decks komen altijd van pas. De NOC's hebben bewezen een topkeuze te zijn voor kaartspelers, goochelaars, cardisten, kaartverzamelaars en liefhebbers van simpele speelkaarten. Wat jouw voorkeur ook is, NOC kaarten zijn het antwoord.

Bekijken als Raster Lijst

14 Items

Aflopend sorteren
per pagina

House of Playing Cards: playing cards voor magic en cardistry

Bij NOC playing cards houden ze van custom speelkaarten decks voor card magic, cardistry of om te verzamelen. NOC’s kwaliteit speelkaarten zijn een speelkaarten merk van Alex Pandrea eigenaar van The Blue Crown Group, LLC en House of Playing Cards. Voor de productie van de speelkaarten werken ze bij NOC speelkaarten o.a. samen deze twee speelkaartenfabrikanten: USPCC uit de USA en The Expert Playing Card Company, LCC uit Taipei in Taiwan.

Bekijk hier de NOC playing cards bestsellers zoals de Super NOC speelkaarten 1st Edition, Super NOC V2 BATNOCs Playing Cards, NOC-turn Playing Cards en de limited edition van de Shin Lim Playing Cards NOC.