Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Cardistry kaarten

Cardistry is een kunstvorm met speelkaarten. De de kunst van Cardistry, is het manipuleren van speelkaarten en deze handelingen er dan zo indrukwekkend mogelijk uit te laten zien. Het woord Cardists is een samenvoeging van de Engelse woorden: card en artists.

Een inleiding van Cardistry
Terwijl kaart magie zich concentreert op het manipuleren van speelkaarten voor illusies, is cardistry de niet magische manipulatie van speelkaarten met de bedoeling creativiteit, performancekunst en vaardigheid weer te geven. Cardistry is de kunst van het gooien, cutting, flippen, roteren, schudden en waaiers maken van speelkaarten. Speelkaartenwinkel.nl levert in heel Nederland en België speelkaarten aan kaartspelers met een passie voor cardistry.

Cardistry in Nederland en België
Cardistry wint steeds meer aan populairiteit in zowel Nederland, België als in de rest van de wereld. Op het online video platform Youtube worden steeds meer video’s en tutorials van cardistry performers geplaatst. Tegenwoordig zijn cardistry en kaart artiesten immens populair onder jongeren.

Cardistry speelkaarten kopen?

Bij Speelkaartenwinkel.nl vind je een ruim assortiment Cardistry kaarten te koop, die we op werkdagen dagelijks direct uit voorraad leveren. Zo hebben we cardistry speelkaarten van professionele magicians zoals: Chris Ramsay, Dan and Dave en The New Deck Order en van kaartenmerken zoals: Bicycle, Ellusionist, Gemini Decks, Cartamundi, COPAG 310, Murphy's Magic, NOC Playing Cards, Tally-Ho en USPCC. Kortom of je nu cardistry kaarten zoekt om mee te gooien, voor fanning of flourishing, voor cuts of shuffles of voor andere vormen van cardistry bij de #1 speelkaarten winkel vind je het allemaal online, kijk zelf maar!

Cardistry-Con
De Cardistry-Con is een interactieve conferentie rondom de kunst van cardistry, waar liefhebbers van cardistry van over de hele wereld bijeenkomen om het grenzeloze potentieel van een gewoon pakje speelkaarten te verkennen. In 2015 vond de allereerste Cardistry-Con plaats in Brooklyn in New York, waarna in 2016 de Cardistry-Con plaatsvond in Berlijn, in 2017 was de Cardistry-Con in Los Angeles en in 2018 werd de Cardistry-Con gehost in Hongkong in China. In de zomer van 2019 wordt de Cardistry-Con gehost in Portland in Oregon in de USA.

Artikelen 1 tot 24 van 105 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 24 van 105 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst