Tally-Ho

Tally-Ho speelkaarten kopen? Dat doe je natuurlijk gewoon online bij de speelkaarten winkel van Nederland en België: Speelkaartenwinkel.nl. Dit beroemde speelkaarten merk Tally-Ho werd op de markt gebracht door Andrew Dougherty in 1885, hetzelfde jaar dat het Bicycle 808 merk werd geïntroduceerd door de U.S. Playing Card Company.

Bekijken als Raster Lijst

15 Items

Aflopend sorteren
per pagina

De uitdrukking "tally-ho" is grotendeels een Britse uitdrukking, afkomstig uit de vossenjacht, het werd geroepen als een jager een vos heeft gezien.

Tally-Ho card magic speelkaarten

Een hoogwaardige, linoide afwerking maakt deze Tally-Ho card magic speelkaarten tot de beste keuze bij flourishers en card magicians. Een linoide afwerking voegt een extra laag toe aan de Tally-Ho Poker 9 speelkaarten om te voorkomen dat de speelkaarten kleverig worden. Deze klassieke Circle Back en originele Fan Back ontwerpen stralen elegantie, kwaliteit en verfijning uit. De Tally-Ho nr. 9 speelkaarten zijn verkrijgbaar in standaard rode of blauwe kleuren, net als bij het merk Bicycle speelkaarten. De speelkaarten van Tally-Ho zijn sinds 1907 een merk van U.S. Playing Card Company en worden nog altijd geproduceerd in de VS.