Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Neem contact op met Speelkaartenwinkel.nl

Klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur - 17:00 uur. Zaterdag en zondag en op officiële Nederlandse feestdagen is onze klantenservice gesloten, bekijk hier onze openingstijden. Voor vragen over producten, verzenden, bezorgen of het afhalen van je bestelling bel 040 230 1256, WhatsApps 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl.

Telefonische bestellingen

Voor telefonische bestellingen, bel ons dan op nummer 040 230 1256.

WhatsApp Informatie

Stuur ons een WhatsApp op 06 38 14 53 14 zodat je snel meer informatie over onze producten kunt krijgen als je online aan het winkelen bent op www.speelkaartenwinkel.nl.

Email

Je kunt ons ook bereiken per email: help@speelkaartenwinkel.nl.

Post

Speelkaartenwinkel.nl
Provincialeweg 57
5503 HB VELDHOVEN
NEDERLAND

Bestellingen afhalen

Als je zelf je bestelling wilt komen afhalen dien je van te voren even te bellen of te WhatsAppen zodat wij je online bestelling voor je klaar kunnen zetten op ons afhaalpunt in Veldhoven. Ons kantoor zit gevestigd op de Provincialeweg 57, 5503 HB in Veldhoven in Noord-Brabant in Nederland. Particuclieren kunnen uitlsuitend een online bestelling afhalen op afspraak.

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden

 


Kom je met de auto?
Per auto is het bezoek adres van Speelkaartenwinkel.nl eenvoudig te bereiken en wij beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen naast en tegenover onze winkel en magazijn in Veldhoven. Het hoofdkantoor van Speelkaartenwinkel.nl ligt vlakbij de A2 bij Eindhoven, neem afrit 32 Veldhoven Zuid - Maxima Medisch Centrum. Het magazijn met de grootste voorraad speelkaarten van de Benelux ligt op ongeveer 300 meter van ons kantoor.

Kom je met het openbaar vervoer?
Als je met de trein naar Eindhoven gaat, neem je vanaf het Centraal Station in Eindhoven de bus. Neem op het station in Eindhoven lijn 150 richting Reusel of lijn 174 Riethoven - Bergeijk. De busrit naar Veldhoven duurt ongeveer 15 minuten. Vervolgens dien je uit te stappen bij de halte Veenstraat op de Kempenbaan in Veldhoven. Vanaf deze bushalte is het dan nog ongeveer 5 minuten lopen naar Speelkaartenwinkel.nl aan de Provincialeweg in Veldhoven in Noord-Brabant.