Tally-Ho

Tally-Ho, dit beroemde speelkaartenmerk werd in 1885 geïntroduceerd en is nog steeds te koop online bij speelkaarten winkel. De Tally-Ho speelkaarten werden op de markt gebracht door Andrew Dougherty in 1885, hetzelfde jaar dat het Bicycle 808 merk werd geïntroduceerd door U.S. Playing Card Company.

Bekijken als Raster Lijst

15 Items

Aflopend sorteren
per pagina

De uitdrukking "tally-ho" is grotendeels een Britse uitdrukking, afkomstig uit de vossenjacht, het werd geroepen als een jager een vos heeft gezien.

Tally-Ho Poker 9 speelkaarten

Een hoogwaardige, linoide afwerking maakt deze Tally-Ho Poker 9 speelkaarten tot de beste speelkaarten keuze onder fervente kaartspelers. Een linoide afwerking voegt een extra laag toe aan de Tally-Ho Poker 9 speelkaarten om te voorkomen dat de speelkaarten kleverig worden. Deze klassieke Circle Back en originele Fan Back ontwerpen stralen elegantie, kwaliteit en verfijning uit. De Tally-Ho nr. 9 speelkaarten zijn verkrijgbaar in standaard rode of blauwe kleuren, net als bij het speelkaartenmerk Bicycle. De speelkaarten van Tally-Ho zijn sinds 1907 een merk van U.S. Playing Card Company en worden nog altijd geproduceerd in de Verenigde Staten van Amerika.