Rikken

Rikken is een kaartspel dat in Nederland vooral in Noord-Brabant en Limburg gespeeld wordt, maar je komt het kaartspel rikken ook in België tegen. Rikken is een verzameling van verschillende soorten kaartspellen, met per regio of per familie verschillende varianten en spelregels. Rikken is een leuk en gezellig kaartspel voor jong en oud.

Bekijken als Raster Lijst

Items 1-24 van 87

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Rikken, een Brabants en Limburgs kaartspel

De spelregels van het Brabants, Limburgs en Belgische kaartspel rikken variëren. Rikken wordt gespeeld met met vier spelers en met alle 52 de speelkaarten van één stok kaarten zonder de jokers. Rikken is door de snelle spelrondes een gezellig en dynamisch kaartspel voor de hele familie.

Hieronder vind je een overzicht met de meest gekochte speelkaarten door buurtvereniging, rik verenigingen en kaartclubs om tijdens een gezellige kaartmiddag een potje mee te rikken met een praatje. Kaarten kopen voor te rikken, dat doe je heel eenvoudig online bij Speelkaartenwinkel.nl. Alle rik speelkaarten zijn direct uit voorraad te koop in onze internet winkel. Bij Speelkaartenwinkel.nl vind je de beste speelkaarten voor het kaartspel rikken, goed voor urenlang kaartplezier! Een goed maatje is het halve werk.