-7.7%

DOS Kaartspel


Nieuw van de makers van UNO, DOS.

Het DOS kaartspel is een spannend nieuw kaartspel van Mattel Games. Net als bij UNO moet je nummers matchen en als je bij het kaartspel DOS nog maar twee kaarten hebt, vergeet dan niet om "DOS" te roepen!

Speel kaarten met hetzelfde nummer! Als je de DOS joker speelt, mag je zeggen in welke kleur wordt verder gespeeld… …en mag je de #kaart spelen als elk willekeurig nummer!

Het kaartspel UNO is het meest gespeelde gezinskaartspel in de wereld, DOS is het #2 kaartspel ter wereld! Het DOS kaartspel kopen? Dat doe je natuurlijk heel eenvoudig en snel online bij speelkaarten winkel .nl!

Op voorraad
Speciale prijs € 11,99 Normale prijs € 12,99

DOS Kaartspel

Het UNO kaartspel heeft een nieuwe beste vriend, het DOS kaartspel. Bij UNO hebben ze altijd gedacht dat twee beter is dan één. En nu is het dan zover met het nieuwe DOS kaartspel! Als je gek bent op het UNO kaartspel, zul je ook stapeldol zijn op UNO DOS! Bij dit gezinskaartspel DOS probeer jij (of je team) als eerste 200 punten te scoren. Scoor punten door als eerste speler al je DOS kaarten kwijt te raken. Speel DOS actiekaarten om het je tegenspelers lastig te maken. Het DOS kaartspel geeft een grappige draai aan het favoriete kaartspel voor het hele gezin. En vergeet vooral niet om "DOS" te roepen als je nog twee speelkaarten over hebt!

Het DOS kaartspel is het op één na populairste kaartspel ter wereld, volgens niet geverifieerde statistieken.

DOS kaartspel:
- Aantal spelers: Geschikt voor 2 tot 4 spelers.
- Minimum leeftijd: 7 jaar en ouder.
- Speeltijd: 30 minuten.
- Inhoud: 108 DOS speelkaarten.
- Inclusief: Uitgebreide spelregels in het Nederlands binnenin de verpakking.
- Extra: Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

DOS Kaartspel
Mattel Games
Made in China

Meer informatie
Merk Mattel Games
Aantal kaarten 108 kaarten
Aantal Jokers Geen Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0887961629385
Schrijf je eigen review
Je reviewed:DOS Kaartspel
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.