Piatnik speelkaarten

Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Söhne is een playing cards company uit Oostenrijk. De speelkaarten fabrikant Piatnik maakt al sinds 1824 speelkaarten van hoge kwaliteit in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De slogan van Piatnik is: "Mensen die niet spelen, nemen zichzelf te serieus!". Piatnik kaarten kopen? Dat doe je heel gemakkelijk in onze online Piatnik shop!

Bekijken als Raster Lijst

Items 1-24 van 145

Aflopend sorteren
per pagina

Piatnik is met verkoopfilialen in Duitsland, Hongarije, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en de VS, een internationale producten van kaartspellen en een toonaangevende leverancier van speelkaarten in Europa.

200 jaar Piatnik logo200 jaar speelplezier - Op de verjaardag van de Weense speelkaartenfabriek Ferd. Piatnik & Söhne

Je vergeet de tijd als je speelt en er zijn al twee eeuwen voorbij! In 2024 viert de traditionele Weense speelkaartenfabriek "Ferd. Piatnik & Söhne" haar 200ste verjaardag.

Het familiebedrijf Piatnik was vanaf het begin in 1824 goede handen en is 200 jaar later een moderne speelkaarten producent met een internationale reputatie die nu vanuit Wenen in Oostenrijk over de hele wereld verscheept. Vandaag de dag is Piatnik één van de grootste fabrikant van speelkaarten in Europa en de nummer één in Oostenrijk.

Piatnik Playing Cards

Piatnik kaarten staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Een goede stok kaarten neemt men altijd weer in de hand en blijft lang in het bezit. Het is niet voor niets: Dat Piatnik speelkaarten mij altijd geluk brengen. Bij speelkaartenwinkel.nl hebben we online een ruime keuze aan bridge speelkaarten van Piatnik, Piatnik Canasta speelkaarten en thema speelkaarten van Piatnik in poker size. Ook vind je in onze Piatnik playing card shop kaarten accessoires die geschikt zijn voor diverse klassieke kaartspelletjes zoals: bridge, patience, pokeren, pesten of rikken. De beste Piatnik playing cards vind je makkelijk en snel bij speelkaartenwinkel.nl!