COPAG 310

Naast traditionele kaartspellen zoals pokerkaarten en bridgekaarten introduceerde Cartamundi in 2018 de exclusieve COPAG 310 goochelkaarten. Nu te koop bij speelkaarten winkel als standaard speelkaarten, in een gaff deck, een cardistry kaartspel, een stripper deck, als Svengali speelkaarten, een blank face cards, een blank back deck, een double backer deck, of als gemerkte speelkaarten. COPAG is de Braziliaanse dochteronderneming van de Cartamundi Groep, de speelkaartenmaker uit Turnhout in België. Of je nu een kaartspeler, cardist of goochelaar bent de COPAG 310 speelkaarten geven je magische krachten en zorgen voor een unieke speelervaring dankzij de exclusieve true linen B9 finish en het doordachte, klassiek-moderne ontwerp van deze COPAG 310 goochel speelkaarten.

COPAG 310 magic kaarten

We kunnen stellen dat 310 gebonden is aan 3/10, 3 oktober. De eerste keer dat deze true linen B9 finish playing cards in productie ging. Sommigen zullen denken dat 310 een verwijzing is naar de oude Griekse numerologie. Goochelaars en magicians zouden je kunnen vertellen dat 310 verwijst naar 31/10, World Magic Day. Maar wat betekent 310 voor jou? Wat is jouw verhaal?

Ben jij een kaart goochelaar in spe, dan krijg je een vliegende start met de Magic kaarten van COPAG en Cartamundi. Deze COPAG goochelkaarten kopen dat doe je heel eenvoudig en snel in onze online magic shop. De COPAG 310 magic speelkaarten zijn speciaal ontwikkeld om professionele goocheltrucs uit te voeren. Bestel deze goochelkaarten online in onze goochelwinkel en probeer de COPAG 310 speelkaarten van Cartamundi nu zelf en voel het verschil.

Bekijken als Raster Lijst

14 Items

Aflopend sorteren
per pagina