Senioren

Veel senioren hebben hun hele leven kaartspelletjes gespeeld. Maar normale speelkaarten zijn als je ouder wordt soms minder goed of totaal niet meer goed leesbaar tijdens je wekelijkse potje kaarten met familie en/of vrienden. Dan zijn kaartspellen met extra grote kaartsymbolen de oplossing voor ouderen en senioren die van kaarten houden.

Bekijken als Raster Lijst

Items 1-24 van 110

Aflopend sorteren
per pagina

Bekijk hier het complete assortiment van speelkaarten winkel met speciale kaarten voor senioren en ouderen. Zo vind je in onze senioren shop, speelkaarten speciaal voor senioren van diverse speelkaartenmerken zoals: Bicycle, Cartamundi en Piatnik.

Senioren speelkaarten

Speciale speelkaarten voor senioren maken het spelen van je favoriete kaartspelletje een stuk gemakkelijker als je problemen hebt om normale kaarten goed te zien tijdens een potje kaarten met vrienden en/of familie. Senioren speelkaarten hebben extra grote opdruk en grote cijfers op de speelkaarten staan die voor senioren heel duidelijk te zien zijn en daardoor gebruikt kunnen worden voor allerlei kaartspelletjes. Met senioren kaarten kunnen ouderen blijven genieten van hun favoriete kaartspel. Speelkaarten en kaartspellen zijn geweldige cadeaus voor senioren, ze bieden een leuke manier om te socialiseren en mentale activiteit te stimuleren om de verouderende hersenen jong, alert en gezond te houden. Bij Speelkaartenwinkel.nl worden alle senioren speelkaarten direct uit voorraad geleverd!