Hro

De toekomst van verzamelen en handelen is eindelijk aangebroken. Je kunt exclusieve verzamelkaarten vinden, je Hro collectie opbouwen en concurreren om beloningen. Welkom in de unieke wereld van Hro. Maak je klaar om te kopen, verkopen, ruilen en concurreren op je reis door de uitgestrekte DC Multiverse – een heel nieuw tijdperk van fandom wacht op jou!

Gratis verzending bij alle Hro bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland en België!

Bekijk vandaag nog ons volledige assortiment Hro trading cards!

Bekijken als Raster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Hro is een revolutionair platform dat de fysieke en digitale wereld van trading cards met elkaar combineert. Ontgrendel het DC Multiversum door onvergetelijke ruilkaarten te verzamelen met jouw favoriete superhelden en superschurken - de toekomst van fandom is hier.

Hro trading cards

Ontgrendel het DC-multiversum met Hro trading cards op speelkaartenwinkel.nl. Elke fysieke trading card is uniek en ontgrendelt een digitale NFT tweeling via een scanbare QR-code op de achterkanten van de Hro kaarten. De Hro hybride kaarten zijn te koop online in onze trading card winkel en de digital-only kaarten zijn beschikbaar op het Hro platform in de Hro mobiele app of via een browser. Gebruik de Hro mobiele app om op elk moment en overal toegang te krijgen tot je verzameling zodat je kunt kopen, verkopen, ruilen en concurreren met een wereldwijde gemeenschap van fans. Duik dieper in DC’s Multiverse van superhelden en superschurken door met andere fans in contact te komen en je verzameling in realtime uit te breiden.