Shuffle

Met de shuffle spellen heb je dubbel plezier met de gratis Shuffle cards app: verrassende kans kaarten kunnen het spel elke beurt veranderen. De Shuffle speelkaarten app is gratis te downloaden in de Apple App Store en voor Androids op Google play. Nu is er één nieuwe variant van het zeer populaire Monopolie spel in Nederland en België te koop, namelijk Shuffle Card Games. Het spelletje Disney Monopoly Deal Shuffle en Monopolie Deal Shuffle zijn nu online te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Shuffle kaartspellen

Shuffle kaartspellen bestaan in allerlei varianten, altijd geestig, snel en makkelijk. Speel ze met klasgenoten tijdens de lunchpauze, speel ze met opa en oma op zondagmiddag. Speel ze overal met iedereen. Let op het speelse ontwerp. De felle kleuren en het herkenbare patroon springen in het oog. Zo vinden kinderen hun favoriete kaartspel altijd en overal terug.

Shuffle spelletjes zijn leuk, snel en makkelijk. Je kent ongetwijfeld het kwartetspel en memory. Cartamundi heeft de beste licenties, dus kunnen ze van de populairste spellen een kaartspel versie maken. De Shuffle FUN verpakking is zo ontworpen dat ze in bijna elke broekzak past, om mee te nemen voor een speelse pauze.

Bekijken als Raster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Raster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren