Dal Negro speelkaarten

Dal Negro, echte Italiaanse speelkaarten: geschiedenis, innovatie, moderniteit, maar altijd met oog voor traditie. De geschiedenis van het bedrijf Dal Negro begon in 1928 in Treviso in Italië met de overname van een Oostenrijkse speelkaartenfabriek. Tegenwoordig is dit historische Italiaanse speelkaarten merk Teodomiro Dal Negro Fabbrica Carte Da Gioco Srl één van de oudste speelkaarten bedrijven van in Italië.

Bekijken als Raster Lijst

8 Items

Aflopend sorteren
per pagina

De Italiaanse fabrikant van speelkaarten Dal Negro wordt nog steeds beheerd door de erfgenamen van de familie van herkomst. De productietraditie van playing cards van de inmiddels beroemde dynastie die haar naam aan speelkaarten heeft verbonden, vindt zijn oorsprong in de achttiende eeuw. Momenteel produceert de Italiaanse speelkaarten fabriek Dal Negro uit Carbonera Treviso in Italië 16 soorten regionale Italiaanse kaarten en ook speelkaarten voor andere landen in Europa.

Dal Negro playing cards

Tegenwoordig zijn Dal Negro playing cards één van de meest verkochte PVC speelkaarten in Italië, ze worden geleverd aan poker clubs, casino’s, kaart verenigingen en particulieren kaartspelers. Ook in Nederland en België worden de 100% PVC speelkaarten van Dal Negro steeds populairder onder amateurs, gelegenheids-kaartspelers, kinderen en volwassenen. De missie van Dal Negro is ook hun motto geworden “leven is… spelen”.

Het leven is een spel, speel veilig en verantwoordelijk!
Gestart in 2020 om het spel te beschermen, #PLAYSAFE ontsmettings technologie is geïntroduceerd bij alle playing card decks van Dal Negro. Teodomiro Dal Negro heeft via zijn R&D-team een innovatieve ontsmettingstechnologie ontwikkeld en toegepast op de nieuwe productie van speelkaarten, zowel van karton als van PVC, waarvan de effectiviteit is gevalideerd door onafhankelijke laboratoria met tests die hebben aangetoond dat de "vermindering van virale en bacteriële inhoud in de loop van de tijd”. De toepassing van deze antibacteriële en niet-giftige verf vermindert de opbouw van bacteriën, waardoor je veilig kunt spelen.

speelkaartenwinkel.nl is er trots op de officiële partner van Teodomiro Dal Negro speelkaarten voor Nederland en België te zijn. Ontdek de wereld van Dal Negro speelkaarten, de beste Italiaanse speelkaarten die je kunt kopen! Bestel Dal Negro playing cards nu online bij speelkaartenwinkel.nl!