Reclame

Behalve om een potje mee te kaarten zijn speelkaarten vandaag de dag een zeer populair reclame artikel geworden. Al vanaf de 19de eeuw worden reclame speelkaarten massaal ingezet door bedrijven, organisaties en instellingen voor diverse reclame doeleinden. Speelkaarten met reclame uitingen zijn vanaf die tijd een goedkoop en populair relatiegeschenk geworden om je merk of reclame boodschap mee te verspreiden. Menigeen heeft wel eens kaartspel in handen gehad van een grote brouwerijen, een bekend biermerk, een sigarettenmerk of van een Jeneverproducent, de zogenaamde café speelkaarten. Maar tegenwoordig maken ook andere bedrijven, organisaties en instellingen veelvuldig gebruik van speelkaarten met reclame uitingen.

Reclame speelkaarten

Kaartspellen met reclame worden vaak gratis weggegeven door bedrijven als promotieartikel. Miljoenen mensen van alle leeftijden houden van het spelen met kaarten. Daarom zijn reclame speelkaarten met logo op de rugzijde een perfect relatiegeschenk en prima in te zetten voor diverse reclamecampagnes. Oude reclame speelkaarten zijn een gewild collector items voor speelkaarten verzamelaars van over heel de wereld. In deze categorie reclame kaarten vind je themakaarten van diverse bedrijven, merken en producten.

Promotionele speelkaarten & kaartspellen bedrukken
Wist je dat we bij Speelkaartenwinkel.nl ook een speciale afdeling hebben voor promotionele speelkaarten en kaartspellen bedrukken voor bedrijven, instellingen, kaartclubs, particulieren en verenigingen. Ben je geïnteresseerd om heel voordelig custum speelkaarten te laten ontwerpen en te voorzien van jouw eigen bedrijfslogo of heb je advies nodig over promotionele speelkaarten, neem dan gerust contact met ons via het contactformulier, bel +31 40 230 1256 of stuur een Whatsapp naar +31638145314. Onze speelkaarten professionals vertellen je graag meer over gepersonaliseerde speelkaarten en de bijbehorende mogelijkheden.

Speelkaartenwinkel.nl, de grootste specialist van Nederland en België in gepersonaliseerde speelkaarten met logo!

Bekijken als Raster Lijst

Items 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Coca-Cola speelkaarten Coca-Cola speelkaarten Nieuw
  Coca-Cola speelkaarten
  € 5,95
 2. Jack Daniel’s kaarten
  € 5,85
 3. Bicycle Insignia Back Deck rood Bicycle Insignia Back deck rood Nieuw
  Bicycle Insignia Back deck rood
  € 7,99
 4. COPAG Plastic Speelkaarten PokerStars Rood COPAG Plastic Speelkaarten PokerStars Rood Nieuw
 5. Sea Shepherd speelkaarten
  € 9,95
 6. Shoes Playing Cards Piatnik
  € 4,99
 7. Lingerie speelkaarten Piatnik
  € 4,99
 8. Handtassen speelkaarten Piatnik
  € 4,99
 9. PlayStation speelkaarten
  € 6,95
 10. Viva Italia speelkaarten Piatnik
  € 4,99
 11. Cruises speelkaarten Piatnik
  € 4,99
 12. Margaritaville Playing Cards Margaritaville Playing Cards Nieuw
  Margaritaville Playing Cards
  € 7,50
 13. Vintage reizen USA speelkaarten
  € 4,99
 14. Pin-Ups speelkaarten Piatnik
  € 4,99
 15. Ski speelkaarten Piatnik
  € 4,99
Bekijken als Raster Lijst

Items 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren