Patience

Patience is, zoals de naam al doet vermoeden, een geduldspel dat in Frankrijk is ontstaan en over de hele wereld bekend is. Het patience kaartspel is een leuk kaartspelletje voor één persoon met 52 speelkaarten. De spelregels van het patience spel zijn simpel. Het doel van het spel patience is dat de speler de 52 kaarten moet zien weg te spelen. Het kaartspel patience vergt heel wat geduld. Dit is ook precies wat dit uit de Frans taal afkomstige woord betekent.

Bekijken als Raster Lijst

10 Items

Aflopend sorteren
per pagina

In Nederland en België wordt dit vermakelijke kaartspel patience genoemd en in de VS of Canada is dit populaire kaartspel beter bekend als solitaire, in het Engels heet het spel patience solitaire.

Patience kaarten

Mini speelkaarten ook wel patience kaarten genoemd zijn handig om het kaartspel patience mee te spelen. Het patience spel of solitaire spel wordt in diverse varianten en vormen gespeeld zowel met speelkaarten maar tegenwoordig ook online op je computer, laptop, tablet of smartphone. Bij Speelkaartenwinkel.nl hebben we patience speelkaarten van diverse merken te koop, in verschillende afmetingen die speciaal voor het patience of solitaire gemaakt zijn.

Patience speelkaarten goedkoop kopen? Zoek niet verder en bestel de goedkoopste solitaire speelkaarten online bij Speelkaartenwinkel.nl.