Hro Hybrid Trading Cards

Jouw toegangspoort tot een nieuw tijdperk wacht op je!

Betreed de Hro community, alleen toegankelijk via de unieke Hro hybrid NFT trading cards. Door gebruik te maken van blockchain-technologie is elke fysieke ruilkaart uniek en ontgrendelt een digitale NFT-tweeling, zodat jij 24/7 toegang hebt tot jouw Hro verzameling – zodat je kunt kopen, verkopen, verhandelen en concurreren met een wereldwijde gemeenschap van fans.

Gratis verzending bij alle Hro bestellingen vanaf €50,- binnen Nederland en België!

Bekijken als Raster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Officially licensed hybrid NFT trading cards - Hro

Hro overbrugt de kloof tussen de fysieke en digitale wereld met hybride trading cards. Elke fysieke ruilkaart bevat een unieke QR-code die, wanneer gescand, een 1:1 digitale tweeling ontgrendelt op Immutable X, een op Ethereum gebaseerde koolstofneutrale Layer2-blockchain. Jouw digitale tweeling levert ook het bewijs van authenticiteit en eigendom, ondersteund door het vertrouwen en de veiligheid van diezelfde blockchain-technologie.

Wat is Hro?
Hro is een nieuw, baanbrekend hybride platform voor fysieke en digitale betrokkenheid van fans. Met de hybride NFT ruilkaarten van Hro kunnen fans een geheel nieuwe manier ontdekken om hun fandom te uiten. Hro geeft fans de mogelijkheid om een fysieke ruilkaart met een NFT component te bezitten, waardoor blockchain-technologie voor het eerst samenkomt met fysieke aanwezigheid in de winkel. Het Hro platform geeft kopers toegang tot een 24/7 wereldwijde marktplaats waar ze hun weg naar een complete collectie kunnen kopen, verkopen en ruilen. Met Hro voegt Cartamundi Entertainment een nieuwe dimensie toe aan fandom in sport, esports, films, muziek en strips.

Wat zijn Hro hybrid NFT trading cards?
Hro kaarten zijn verzamelbare ruilkaarten van Cartamundi Entertainment en maken gebruik van blockchain- en NFT-technologie. Met Hro hybride NFT trading cards kunnen fans een geheel nieuwe manier ontdekken om hun fandom te uiten. Hro Hybrid NFT trading cards zijn de eerste volledig hybride ruilkaarten ter wereld, die zowel de zintuiglijke ervaring van fysieke verzamelobjecten als de opwindende nieuwe technologie van non-fungible tokens (NFT) bieden.

Hoe werkt Hro?
Elke kaart is uitgerust met een unieke QR-code die de fysieke kaart koppelt aan de digitale tweeling in de Hro mobiele app, die wordt gevalideerd en ondersteund door de veiligheid van Ethereum blockchaintechnologie. Eenmaal verbonden, geeft de Hro app fans toegang tot een wereldwijde marktplaats waar je de Hro collectible trading cards op elk moment kunt kopen, verkopen en ruilen. De Hro mobiele app kan in alle landen van de Benelux worden gedownload via Google Play en IOS App Store.

Wat is de kwaliteit van de Hro trading cards?
Cartamundi uit Turnhout in België heeft tientallen jaren ervaring in de trading card industrie. Elke Hro kaart bevat een uniek muntnummer dat overeenkomt met de volgorde waarin deze is gemaakt. Verschillende sets binnen de collectie hebben verschillende muntnummers. Door Cartamundi’s innovaties op het gebied van digitaal printen worden de Hro trading cards kaarten voortreffelijk uitgevoerd, waardoor het artwork in hoge resolutie glanst. In de collectible trading card fabriek van Cartamundi Entertainment in Turnhout worden naast hun eigen Hro trading cards ook de trading cards van o.a.: Disney Lorcana, Magic the Gathering, Pokémon en Yu-Gi-Oh geproduceerd.

In welke landen is Hro beschikbaar?
Het Hro-platform en de Hro hybride NFT trading cards zullen beschikbaar zijn in Nederland, België, Luxemburg en overige landen van de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten van Amerika, Brazilië en India. En Hro is van plan om in nog meer landen uit te breiden.

Waar kan ik Hro kaarten kopen in de Benelux?
In Nederland en België zijn de fysieke Hro kaarten te koop in onze online Hro shop op speelkaartenwinkel.nl/trading-cards/hro.html en de digital-only Hro kaarten kunnen verkregen worden in de Hro app via mobiel of browser. speelkaartenwinkel.nl is de favoriete Hro winkel van Nederland en België. In onze online collectible speciaalzaak vind je alle Hro speelkaarten die er momenteel verkrijgbaar zijn. En zodra er nieuwe Hro hybrid NFT trading cards op de markt komen vind je deze altijd als eerste in onze Hro shop zodat jij altijd de laatste nieuwe Hro kaarten online kan bestellen om jouw Hro trading card collectie kan uitbreiden en up-to-date kan houden. Koop nu heel voordelig en snel Hro ruilkaarten in onze Hro shop.

Wanneer zijn Hro ruilkaarten beschikbaar in de Benelux?
Trading card fans in de Benelux kunnen vanaf 20 oktober 2023 de fysieke hybride NFT ruilkaarten van Hro van chapter 4 door speelkaartenwinkel.nl geleverd krijgen. Maar je kunt nu vooraf reeds een aankoop doen tijdens de pre-sale van Hro bij speelkaartenwinkel.nl.