Kobaldeck speelkaarten

Kobaldeck speelkaarten is een Nederlands speelkaartenmerk van goedkope gepersonaliseerde speelkaarten in zowel bridge als poker formaat die zeer snel in grote- en kleine oplagen full colour bedrukt kunnen worden. Kobaldeck speelkaarten zijn uitermate geschikt als je goedkoop en snel reclame speelkaarten nodig hebt voor beurzen, evenementen of als relatiegeschenk.

Bekijken als Raster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
per pagina

De eerste Kobaldeck speelkaarten werden in 2014 geproduceerd met de modernste machines (o.a. een Heidelberg CD 102 full colour drukmachine), eerst werden er alleen Nederlands speelkaarten gemaakt maar tegenwoordig worden er in deze Hollandse speelkaartenfabriek ook internationale playing cards, Duitse Spielkarten en zelfs Franse cartes à jouer gefabriceerd.

Kobaldeck speelkaarten

De Kobaldeck speelkaarten kun je bij Speelkaartenwinkel.nl online bestellen in bridge size (56 mm x 87 mm) en poker size (63 mm x 88 mm), in grote- en kleine oplagen en geheel naar wens in full colour bedrukt. Kobaldeck speelkaarten worden gedrukt in een speelkaartenfabriek in Nederland op 320 grams speelkaartenkarton. Het ecologische speelkaarten merk van Kobaldeck is EcoCardDeck, de EcoCardDeck speelkaarten zijn gemaakt van wit 305 grams karton zonder zwarte tussenlaag.

Online bedrukte speelkaarten kopen van het merk Kobaldeck dat doe je heel eenvoudig en snel bij speelkaartenwinkel.nl. Bekijk hierboven ons complete assortiment met Kobaldeck speelkaarten welke uitermate geschikt zijn voor reclamedoeleinden.