Maverick speelkaarten

De betekenis maverick volgens het woordenboek is een persoon die op een onafhankelijke manier denkt en handelt, zich vaak anders gedraagt dan verwachte of de gebruikelijke manier. Maverick is van origine een Amerikaans speelkaarten en poker merk maar sinds 2022 kun je Maverick playing cards en Maverick pokersets ook in Nederland en België kopen.

Bekijken als Raster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina

Maverick was namelijk het budgetmerk van Hoyle toen het in 2001 werd overgenomen door de United States Playing Card Company met de rest van de Hoyle producten. Maverick werd geïntroduceerd in 1959, tijdens de uitvoering van de populaire Maverick TV-serie. Maverick is een gedeponeerd handelsmerk van The United States Playing Card Company, sinds 2019 een dochteronderneming van Cartamundi uit Turnhout in België.

Maverick playing cards en Maverick poker producten


In tegenstelling tot de meeste huidige productlijnen van USPC, wordt Maverick nu geproduceerd door externe fabrikanten in voornamelijk Oost-Azië en dan specifiek in China en Taiwan. Tegenwoordig vind je zowel Maverick speelkaarten als Maverick poker producten in fysieke winkel en online op platforms en in onze webshop speelkaartenwinkel.nl. Ontdek het volledige assortiment met Maverick producten voor jouw favoriete kaartspel nu in onze online Maverick shop.