Mindfuck

Voor de allereerste keer worden de geheimen uit MINDFUCK prijsgegeven, zodat iedereen vrienden en collega’s kan verwonderen met de coolste trucs een illusies. Laat je meenemen in de wereld van Victor Mids, waarin niets is wat het lijkt. In een online instructievideo wordt het basisprincipe van de trucs uitgelegd door illusionist Victor Mids.

Bekijken als Raster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina

MINDFUCK kaartspel en MINDF*CK magic set

Van de makers van MINDFUCK! De MINDF*CK speelkaarten is een speciaal getrukeerd kaartspel waar vele geheimen in verborgen zitten. De MINDF*CK Illusies en Experimenten magic set bestaat uit een combinatie van verschillende thema's binnen het illusionisme zoals gedachten lezen, vingervlugheid en visuele illusies.

Deze Mindfuck spellen van illusionist en arts Victor Mids zijn niet meer te koop bij speelkaartenwinkel.nl.

Over MINDF*CK
Mindfuck is hét kijkcijferkanon van de zaterdagavond op NPO1, met wekelijks meer dan 2 miljoen kijkers. Illusionist en arts Victor Mids gebruikt de kennis die hij heeft over lichaam en geest om te laten zien hoe makkelijk je eigen hersenen en zintuigen voor de gek te houden zijn. Van MINDF*CK het boek zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht en ook in Duitsland is het programma inmiddels een groot succes.