Nieuw

Poker speelkaarten Dal Negro zwart


Kaarten delen als een professionele poker dealer wordt nu wel heel eenvoudig met deze poker speelkaarten Dal Negro zwart.

Bestel deze Dal Negro playing cards nu online bij de #1 Dal Negro shop in de Benelux!

Op voorraad
€ 6,60
  • Koop 4 voor € 6,25 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 10 voor € 5,95 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 50 voor € 5,50 per stuk en bespaar 17%

Poker speelkaarten Dal Negro zwart

Deze Dal Negro speelkaarten in poker formaat hebben een Jumbo 4 index en zijn gemaakt in Italië van 100% plastic. De poker speelkaarten Dal Negro zwart hebben 52 kaarten + 2 Jokers en 1 garantiekaart. Dit Italiaanse merk speelkaarten zijn kaarten in Europese stijl met een Jumbo index met 4 pips en een Lotus design op de achterkant en zijn te bestellen in 8 verschillende kleuren.

Dal Negro PVC speelkaarten
Dal Negro, opgericht in 1765 in Carbonera Treviso Italia, is het oudste speelkaarten bedrijf in Italië. Dal Negro PVC speelkaarten worden al jaren enorm gewaardeerd door casino's en pokerverenigingen in Italië maar tegenwoordig idem in Nederland en België. Dal Negro playing cards zijn ook erg geliefd bij verschillende generaties en zijn in staat om jongeren en volwassenen, grootouders en kinderen met elkaar te verbinden. Deze plastic speelkaarten van Dal Negro voegen een professionele toets toe aan je kaartspel en buigen terug in vorm, zijn water- en vuilafstotend, afwasbaar met een vochtige doek en makkelijk te schudden.

Speel verantwoord!
Teodomiro Dal Negro geeft ook om jouw gezondheid met: antibacteriële & antivirale laboratoriumverklaring. Voor meer informatie: scan de QR-code die op de hartenaas is geplaatst.

Dal Negro Lotus 4 Jumbo Index Playing Cards
Teodomiro Dal Negro Fabbrica Carte Da Gioco Srl
100% PLASTIC - JUMBO 4 INDEX - POKER SIZE
Made in Italy

Meer informatie
Merk Dal Negro
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Jumbo index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 8001097241521
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Poker speelkaarten Dal Negro zwart
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.