Bicycle Prismatic speelkaarten


Niet zomaar een Bicycle speelkaart, Bicycle Prismatic is het inclusieve kaartspel met diverse functies en een prachtig ontwerp.

Als jij op zoek bent naar bijzondere kaarten, zijn deze Bicycle Prismatic speelkaarten een perfecte aanvulling op je collectie. Bestel deze Bicycle kaarten nu bij speelkaartenwinkel.nl.

LET OP: De kaarten zijn afgewerkt met een prachtige metallic folie, alleen dit is bijna onmogelijk om goed op de foto’s te krijgen. In het echt zijn ze dus veel mooier.

Op voorraad
€ 14,99

Bicycle Prismatic speelkaarten

Verbeter uw kaartspelervaring met Bicycle Prismatic speelkaarten. Deze speelkaarten hebben een levendig, prismatisch ontwerp dat een vleugje elegantie aan elk spel toevoegt.

Deze Bicycle kaarten zijn niet alleen perfect voor diverse kaartspellen, zoals toepen, bridge en poker, maar ook voor het uitvoeren van goocheltrucs. Het opvallende moderne patroon voegt een extra laag visuele aantrekkingskracht toe aan je trucs en card games. Of je nu een kaartspelliefhebber bent, een goochelaar, of gewoon van mooie en unieke speelkaarten houdt, Bicycle Prismatic speelkaarten zijn een must-have aanvulling op je collectie.

Deze Bicycle Prismatic speelkaarten bevatten 56 poker size speelkaarten met 2 index gedrukt premium Bicycle® brand cardstock. Dit is inclusief: 2 jokers, 1 dubbel backer en 1 Bicycle informatie kaart. De Bicycle speelkaarten zijn voorzien van Classic Air-Cushion Finish® .

Bicycle Prismatic Playing Cards by US Playing Card Co.
The United States Playing Card Company
Alle rechten voorbehouden
Gefabriceerd door de United States Playing Card Company
Gemaakt in de VS

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 073854095201
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Prismatic speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.