Honden speelkaarten Piatnik Hana Deka Club


De honden speelkaarten van Piatnik Hana Deka Club hebben beroemde foto's van schattige puppies van de Japanse fotograaf en dierenvriend Yoneo Morita.

Deze honden speelkaarten zijn super leuk om cadeau te geven aan hondenliefhebbers en alleen via internet te koop in onze winkel.

Geen voorraad meer
 

Honden speelkaarten Piatnik Hana Deka Club

Hana Deka betekent een grote neus in het Japans en de Hana Deka club is een Japans bedrijf dat in december 1998 werd opgericht door Yoneo Morita, die naast fotograaf ook een grote dierenvriend ook is. Yoneo Morita maakt en distribueert veel producten met foto's van zijn dieren die allemaal zijn gemaakt met groothoeklenzen waardoor de neuzen van de dieren zijn vergroot. Zijn modellen zijn voornamelijk katten, honden, konijnen en vogels. En de variant van producten varieert van briefpapier tot poppen tot kindergames en speelkaarten en dergelijke.

Dit Hana Deka speelkaarten dubbel deck van Piatnik bevat twee stokken bridge formaat kartonnen speelkaarten en elk kaartspel heeft 55 kaarten inclusief twee jokers en één bridge score kaart. Deze honden speelkaarten Piatnik Hana Deka Club zijn super om cadeau te geven aan kinderen, senioren en alle andere hondenliefhebbers met een passie voor kaartspelletjes.

Piatnik Playing Cards sinds 1824
Piatnik 2 x 55 Speelkaarten
HANA DEKA Playing Cards Double Deck © 2004 YONEO MORITA
Piatnik No. 402125
Gemaakt Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Honden speelkaarten Piatnik Hana Deka Club
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: