Imitatie leren speelkaarten etui

Rating:
100 % of 100

Op zoek naar een perfect speelkaarten cadeau? Of wil je jezelf eens trakteren op deze speelkaarten etui gemaakt van imitatieleer?

Deze imitatie leren speelkaarten etui kan met een magnetische druksluiting dicht gemaakt worden. De zwarte kaart etui is geschikt voor 1 deck speelkaarten in pokerformaat en bijna niet van echt leer te onderscheiden. Het kaartdoosje is geschikt voor alle poker afmetingen speelkaarten.

Koop de jouwe nu online op Speelkaartenwinkel.nl!

Op voorraad
€ 7,95

Imitatie leren speelkaarten etui

Deze imitatie leren speelkaarten etui is uitgevoerd in een zwarte kleur, voorzien van witte stiksel en afsluitbaar met drukknoop voorzien van een magneet. In dit zwarte kaartdoosje past 1 stok van 54 poker speelkaarten in de originele verpakking. Dit kaart artikel wordt geleverd zonder een pakje speelkaarten. De leren imitatie doosje is geschikt voor poker afmeting speelkaarten 63 mm x 88 mm. De afmetingen van deze zwarte speelkaarten etui zijn 72 mm x 29 mm x 106 mm. De perfecte manier om jouw speelkaarten in op te bergen en in mee te nemen.

Meer informatie
Merk speelkaartenwinkel.nl
EAN code 6014412574503
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Imitatie leren speelkaarten etui
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.