Kaartspel Phase 10


Het kaartspel Phase 10 is een super spannend kaartspel van de makers van UNO en lijkt op Rummy! Het doel van dit uitdagende spel Phase 10 is om als eerste alle tien de Fasen halen. Maar er is één voorwaarde: Je moet in elke ronde een bepaalde kaartcombinatie spelen om de Fase te halen. De spelers die de Fase halen, gaan door naar de volgende Fase. De spelers die de Fase niet halen moeten nog een keer proberen de Fase te halen.

Phase 10 is een kaartspel met 108 speelkaarten en spelregels in het Nederlands worden en bijgeleverd. Het kaartspel Phase 10 is nu te koop in onze winkel en direct uit voorraad leverbaar.

Geen voorraad meer
 

Kaartspel Phase 10

Dit uitdagende en spannende kaartspel van de makers van UNO lijkt op Rummy! De eerste speler die als eerste 10 verschillende fasen uitspeelt (met twee sets van drie, een reeks van zeven, of zeven kaarten van dezelfde kleur), wint het spel. Je moet in elke ronde een bepaalde kaartcombinatie spelen om de Fase te halen. De speler die de Fase heeft kunnen uitspelen, begint daarna met een nieuwe Fase. De overige spelers moeten nog wel die Fase uitspelen. Elk kaartspel bevat 8 Jokers en 4 sla– beurt–over speelkaarten die voor nog meer spanning zorgen en je kunnen redden uit lastige spel situaties. De eerste speler die alle tien de Fasen uitspeelt, wint het spel.

Phase 10 kaartspel:
- Aantal spelers: Geschikt voor 2 tot 6 spelers
- Minimum leeftijd: 7 jaar en ouder
- Speeltijd: 30 minuten
- Inhoud: 2 Overzichtskaarten, een spel met 108 speelkaarten: 24 rode, blauwe gele en groene speelkaarten met waarden 1 tot en met 12, vier “beurt-overslaan” kaarten en acht jokers.
- Inclusief: Uitgebreide spelregels in het Nederlands binnenin de verpakking.

Phase 10 kaartspel
Mattel Games
Made in China

Meer informatie
Merk Mattel Games
Aantal kaarten 108 kaarten
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kaartspel Phase 10
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: