Bicycle E-Z-SEE LōVision speelkaarten rood


Dit E-Z-SEE LōVision deck van Bicycle cards zijn fantastische speelkaarten voor kaartspelers met een visuele handicap en zijn nu direct uit voorraad te koop en klaar om te verzenden bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 6,99
  • Koop 6 voor € 6,65 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 12 voor € 6,29 per stuk en bespaar 10%

Bicycle E-Z-SEE LōVision speelkaarten rood

Bicycle E-Z-SEE LōVision speelkaarten helpen kaartspelers hun hand bij te houden met behulp van een eenvoudig kleurgecodeerd systeem om onderscheid te maken tussen kleuren. Wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies. Kleurcode, voor de slechtziende speler, de grote kleurensymbolen en grote cijfers of letters zijn in 4 verschillende kleuren gedrukt. Deze eenvoudige kleurcode stelt de slechtziende speler in staat om alle vier de kleuren onmiddellijk te herkennen.

Deze Bicycle speelkaarten voor slechtziende hebben 56 poker size kaarten geprint door U.S. Playing Card Company in de Verenigde Staten van America op karton en zijn afgewerkt met een Classic Air-Cushion finish zodat deze Bicycle kaarten makkelijk schudden en optimaal presteren. Dit Bicycle E-Z-SEE LōVision deck heeft 2 Jokers en 1 Bicycle reclame kaart + kleuren code kaart.

Bicycle E-Z-SEE LōVISION Playing Cards
Gemaakt door The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Extra grote index
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle E-Z-SEE LōVision speelkaarten rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: