Plastic speelkaarten COPAG extra grote indexen


Set met 2 stokken plastic speelkaarten met extra grote indexen, afbeeldingen en cijfers. Door de magnum index op deze COPAG speelkaarten in poker afmeting zijn deze plastic kaarten makkelijker te lezen voor kaartliefhebbers die slechtziend zijn of een visuele beperking hebben.

Geen voorraad meer
 

Plastic speelkaarten COPAG extra grote indexen

Deze plastic speelkaarten COPAG met extra grote indexen zijn simpelweg de grootste index die er vandaag de dag te koop zijn. De cijfers zijn enorm om ervoor te zorgen dat iedereen weet welke kaarten op de tafel staan. De Magnum index van COPAG is geweldig voor kaartspelers met een visuele beperking of slechtziend zijn.

COPAG plastic speelkaarten hebben een hoge internationale kwaliteit en lange levensduur. Vermijd blootstelling aan warmte en chemische producten. Gebruik alleen een vochtige doek voor het schoonmaken van deze plastic speelkaarten COPAG extra grote indexen. Deze 2 plastic decks speelkaarten hebben één rood kaartspel en één blauw kaartspel met elk 54 speelkaarten per spel inclusief 2 jokers in poker size grootte (63 mm x 88 mm) en worden geleverd in een duurzame hard plastic speelkaarten doosje.

COPAG Playing Cards
100% Plastic Playing Cards - Magnum Index - Poker Size
COPAG sinds 1908

MADE IN BRAZIL

Meer informatie
Merk COPAG
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Extra grote index
Beschikbare kleuren Rood en blauw
Materiaal kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking kaarten Dubbel deck plastic box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Plastic speelkaarten COPAG extra grote indexen
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.