Nieuw

Bicycle Bored Ape Yacht Club speelkaarten


Deze Bicycle Bored Ape Yacht Club speelkaarten zijn een must-have voor alle liefhebbers van cryptocurrency en digitale kunst. Bestel je Bicycle Bored Ape speelkaarten vandaag nog online op speelkaartenwinkel.nl en maak deel uit van deze spannende gemeenschap van cryptofans en kunstliefhebbers.

Dompel jezelf onder in de wereld van Bored Apes en geniet van talloze uren plezier en entertainment met dit unieke kaartspel. Bicycle Bored Ape #1227 playing cards zijn geschikt voor: pokeren, kaarttrucs, flourishes en verzamelen.

Het Bicycle Bored Ape kaartspel met de nieuwste NFT van Bicycle Cards is nu online beschikbaar in Nederland en België bij speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 12,99

Bicycle Bored Ape Yacht Club speelkaarten

Deze verveelde apen zijn waarschijnlijk het beroemdste NFT-project ter wereld en hebben een zeer levendige gemeenschap om zich heen verzameld. En het iconische speelkaartenmerk Bicycle® Cards heeft Bored Ape #1227 aangekocht om samen te werken met mede Apen in de Bored Ape Yacht Club gemeenschap.

Over de Bored Ape Yacht Club
De Bored Ape Yacht Club, in de volksmond vaak Bored Apes, Bored Ape of BAYC genoemd, is een non-fungible token collectie (NFT) gebouwd op de Ethereum-blockchain. De NFT-collectie bevat profielfoto's van cartoon apen die procedureel worden gegenereerd door een algoritme. De Bored Ape Yacht Club is een verzameling digitale kunst: van 10.000 unieke non-fungible tokens (NFT’s). Het moederbedrijf van Bored Ape Yacht Club is Yuga Labs. Het Bored Ape Yacht Club-project werd gelanceerd in april 2021. Eigenaren van een Bored Ape NFT krijgen toegang tot een privé online club, exclusieve persoonlijke evenementen en intellectuele eigendomsrechten voor de afbeelding.

Veel internationale beroemdheden zijn trotse bezitters van deze unieke digitale kunstwerken. Onder anderen artiesten zoals: Eminem, Justin Bieber, Martin Garrix, Post Malone en Snoop Dogg ook tv- celebrity’s en filmsterren zoals: Jimmy Fallon, Paris Hilton en Gwyneth Paltrow, miljardairs zoals Mark Cuban, YouTuber en Gamer Jordi van den Bussche online beter bekend als Kwebbelkop en sporthelden zoals: Memphis Depay, Neymar Jr en Shaquille O’Neal. En Bicycle Cards, een historisch Cartamundi merk dat al meer dan 130 jaar mensen bij elkaar brengt in het spel, kocht begin juni 2022 Bored Ape #1227 voor omgerekend voor ongeveer 103 ETH (Ethereum), wat op dat moment gelijk was aan bijna $187,000.

Join the Bored Ape Yacht Club
Met de Bicycle Bored Ape Yacht Club speelkaarten kun je niet alleen je passie voor cryptocurrencies en NFT's laten zien, maar ook je liefde voor speelkaarten. Deze Bicycle speelkaarten zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een uniek ontwerp dat de fascinerende wereld van Bored Apes vastlegt. Of je nu een ervaren kaartspeler bent of net begint, de Bicycle Bored Ape Yacht Club speelkaarten zullen je inspireren. Het is niet zomaar een pakje kaarten, het is een collector's item dat de magie van de Bored Apes tot leven brengt.

Deze Bicycle Bored Ape Yacht Club speelkaarten zijn geproduceerd door de United States Playing Card Company in de Verenigde Staten van Amerika op gepatenteerde premium kwaliteit Bicycle® Cardstock afkomstig uit duurzame bossen met inkt op plantaardige basis en een Air-Cushion Finish® voor superieure speelbaarheid. De Bicycle Bored Ape speelkaarten hebben 56 poker size kaarten inclusief 1 Bicycle reclame speelkaart en 1 double backer + 2 jokers.

Bicycle Bored Ape Playing Cards
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
© 2023. The United States Playing Card Company.
Alle rechten voorbehouden. Geproduceerd door de United States Playing Card Company.
Made in USA.

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Paars
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 073854097212
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Bored Ape Yacht Club speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.