Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Bicycle Blackbeard Playing Cards

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Deze Bicycle Blackbeard playing cards van Bocopo zijn geïnspireerd op één van de beroemdste piraten uit de geschiedenis, namelijk kapitein Zwartbaard.


Deze vintage speelkaarten zijn voorzien van alle piraten kenmerken die je maar kunt bedenken: iconische vlaggen met schedels, ankers, piraten zwaarden en nog veel meer.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,50
€ 12,50

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 23,45

  1.    Huidig productBicycle Blackbeard Playing Cards
  2.    Salt & Bone Playing Cards

Productbeschrijving

Details

Bicycle Blackbeard Playing Cards

Net als de enorme uitgestrektheid van de zee, zijn er veel onbekende gevaren verborgen in dat diepblauwe water, zoals haaien en piraten. Onder de piraten was de meest gevreesde van allemaal de legendarische Blackbeard. Blackbeard was een Engelse piraat afkomstig uit Bristol, voorheen bekend als Edward Teach / Edward Thatch, is één van de beroemdste piraten in de wereldgeschiedenis van navigatie. Blackbeard was van 1716 tot 1718 als zeerover actief in het Caribische gebied aan de oostkust van Noord-Amerika. En de inspiratie voor dit kaartspel met piraten speelkaarten is hiervan afgeleid.

Zwarte schedels, juwelen met zoutsmaak, piraten alles is een vorm van cultuur geworden die diep in ons bewustzijn is ingebed. Piraten worden op veel gebieden gezien, maar er zijn altijd een aantal piratenlegendes die eeuwig worden herinnerd door mensen, net als Blackbeard. Of het nu de beroemde film Pirates of the Caribbean is of het stripboek One Piece er zijn personages met Blackbeard als prototype. Dit is ook het geval met dit piraten spel kaarten.

De Bocopo playing cards company heeft veel werk gemaakt van het ontwerpen van dit piraten deck, omdat ze dol zijn op de cultuur en het idee van piraten. Zij hopen dat je het mysterie van piraten in dit kaartspel zult voelen. Dus Bocopo koos een vintage donkergele achterkant van de speelkaarten. Er zijn iconische vlaggen, ankers, bogen en wapens als elementen om je de piratencultuur te laten voelen.

Deze Bicycle Blackbeard playing cards hebben een ontwerp met piratenelementen. Deze omvatten het roer in het midden, de kompassen aan beide zijden, de iconische piraten ooglapje, de ijzeren kettingen in de mond, de blauwe kleur en de gedetailleerde rimpelingen. Met al deze dingen denk je meteen aan piraten. De gevoelens die je van dit Bicycle deck krijgt, brengen je naar mysterie en terreur.

De plaatjes speelkaarten zijn gebaseerd op het thema van het hele spel speelkaarten: Pirate's wraak en het portretteert twaalf totaal verschillende piratenbeelden. Het zijn broers die meedogenloos werden achtergelaten door de zwarte baard. Hoewel ze een schedel zijn geworden, is de wraak hevig en fel. De actie is levendig en het sombere beeld geven je een koud gevoel. De felle schedel met piratenhoed op de Joker speelkaarten is de legende van Blackbeard. Het pistool en het roer om hem heen zijn de sporen van zijn leven.

Blackbeard en het verhaal van wraak van de piraten
De "piraten wraak" op de achterkant van deze Bicycle kaarten vertelt een verhaal over Blackbeard: in mei 1718 leidde hij vier piratenschepen om de hoofdstad van South Carolina Charleston heen om deze af te sluiten, hij lokte schepen in de haven en ontvoerde veel gijzelaars. Het omvatte ook veel leden van de gemeentelijke overheid en als gevolg daarvan moest de regering een grote som losgeld betalen.

Uiteindelijk moest hij niet alleen veel vracht pakken, maar ook genoeg geld vrijmaken om er een heel leven van te genieten. Hij zette een valstrik op en liet zijn mannen op een eiland sterven, maar hij vertrok met 40 vertrouwelingen. Twee dagen later werden deze verlaten piraten gered door de af en toe passerende Engelse majoor Bennett.

Kapitein Blackbeard, die niet sympathiek tegen zijn kennissen was, maakte ook alle piraten boos die in die tijd levend waren teruggekomen. Ze namen contact op met veel handelaren die door Blackbeard werden geschaad, en de plantage eigenaren vonden samen de gouverneur van Virginia, Stephens, vastbesloten om de "zwarte snor" ten koste van alles te doden en vastbesloten om hem te wreken. Op het einde was er het beroemde Black Bearded Commando.

Deze limited edition met slechts 2500 decks Bicycle piraten speelkaarten van Bocopo playing cards hebben 56 poker size speelkaarten gedrukt door The United States Playing Cards Company op karton en afgewerkt met een air-cushion finish. De Bicycle Blackbeard playing cards worden geleverd met 2 Jokers + 2 Bocopo billboard speelkaarten.

Bicycle Blackbeard Playing Cards

PLAYING CARD CO. BOCOPO ©2018

Design by David Liu

The United States Playing Card Company
Made in USA

Extra informatie

Extra informatie

Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Lichtblauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Bicycle Blackbeard Playing Cards

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Bicycle Vintage Classic speelkaarten

Bicycle Vintage Classic speelkaarten

Normale prijs: € 13,95

Nu slechts € 6,95

Bicycle Americana kaarten

Bicycle Americana kaarten

Normale prijs: € 12,50

Nu slechts € 10,75

Furious Playing Cards

Furious Playing Cards

Normale prijs: € 15,00

Nu slechts € 13,95